Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ολυμπία Οδός υποστηρίζει τη εθελοντική ενέργεια «Let’s do it Greece- Let’s do it West Greece!»

Η Ολυμπία Οδός υποστηρίζει τη εθελοντική...

Την Κυριακή 17 Απριλίου στο Κάστρο του Ρίου

Η Ολυμπία Οδός ως εθνικός υποστηρικτής του «Let’s do it Greece» μοιράζεται το όραμα για καθαρό περιβάλλον και συμμετέχει ενεργά στο εθελοντικό κίνημα καθαρισμού της χώρας μας και την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία που κορυφώνεται την Κυριακή 17 Απριλίου.

Εθελοντές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ζωοδόχος Πηγή» στο Ρίο, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας και πολλοί άλλοι την Κυριακή από τις 11.00-13.00 θα καθαρίσουν την ακτή περιμετρικά του Κάστρου Ρίου έως το ξενοδοχείο Ρίο Beach.

Τις προηγούμενες ημέρες θα διανέμονται από τους σταθμούς διοδίων και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών έντυπα από οικολογικό χαρτί με το παγκόσμιο μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, ενώ αντίστοιχα μηνύματα θα προβάλλονται από τις ηλεκτρονικές πινακίδες του αυτοκινητοδρόμου.

«Εμείς, οι άνθρωποι της  Ολυμπίας Οδού, συμμετέχουμε με χαρά στην ενέργεια που πραγματοποιείται στην περιοχή υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και καλούμε όσους επιθυμούν να υποστηρίξουμε μαζί το εθελοντικό κίνημα και «Να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε» για το περιβάλλον.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις