Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κίνηση Πρόταση αποχαιρετά... το πρόγραμμα "Πλούτος"

Πάτρα: Η κίνηση Πρόταση αποχαιρετά... το...

Την Κυριακή 17 Απριλίου στον πεζόδρομο της πλατείας Αγίας Σοφίας

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 ώρα 10:30 – 12:30, στον πεζόδρομο της  πλατείας Αγίας  Σοφίας, η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ», θα αποχαιρετήσει  το πρόγραμμα  «ΠΛΟΥΤΟΣ» (Παιδαγωγική Λειτουργία Ομάδων – ένα Υποδειγματικό Ταξίδι στην Ουσιαστική Συνύπαρξη).

Ο «ΠΛΟΥΤΟΣ» από το 2014 έφερε μία προστιθέμενη αξία στην πολύχρονη πορεία του ΚΔΑ (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης) καθώς και μία νέα προοπτική στην πρόληψη, συνδέοντας  παιδιά, γονείς, σχολεία, εθελοντές, επαγγελματίες αλλά και ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινότητας.

Ταυτόχρονα το πρόγραμμα «ΠΛΟΥΤΟΣ» άνοιξε νέες προοπτικές στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών καθώς και του περιβάλλοντός τους στις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες, ευκαιρίες και διεύρυνση των οριζόντων αλλά και πρακτικών για μία ποιοτική ζωή.

Την δράση αυτή θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν οι ομάδες εθελοντών του φορέα, 1)ΔΙ.Ο.Δ.Ο.Σ.Σ.Σ (Δικτύωση,Οργάνωση, Δράση Ομάδας για Συνεργασία, Συμπόρευση, Συνάντηση), 2)Εμψυχωτών 3) Επικοινωνίας και Οικονομικής Στήριξης.

Μικροί και μεγάλοι,  γονείς και παιδιά, εθελοντές και παρευρισκόμενοι θα συναντηθούμε, θα γνωριστούμε με νέους συμπολίτες και παιδιά, θα παίξουμε, θα ζωγραφίσουμε, θα συμμετέχουμε σε διάφορα δρώμενα αποχαιρετώντας το πρόγραμμα «ΠΛΟΥΤΟΣ» και θα πιάσουμε το νήμα εκεί που τελειώνει κάτι να κτίσουμε την συνέχεια……

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις