Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε εξέλιξη οι εργασίες στην Πατρών Κλάους, για τις παραγλαύκειες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 Πάτρα: Σε εξέλιξη οι εργασίες στην Πατρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι εργασίες στις παραγλαύκιες οδούς

Προχωρούν οι εργασίες στις παραγλαύκειες οδούς και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο καθόδου του τμήματος από την Πατρών Κλάους και μέχρι την Ακρωτηρίου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του thebest.gr. Το έργο ξεκίνησε μετά τις υπογραφές που "έπεσαν" πριν από περίπου 6 μήνες, για την τελική φάση των εργασιών.

Ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε στο thebest.gr πως οι εργασίες αυτές είναι τα υπόλοιπα από το έργο των παραγλαύκειων οδών, οι οποίες πραγματοποιούνται ετεροχρονισμένα, ωστόσο δεν είναι ευθύνη της περιφέρειας.

Να αναφέρουμε πως εκτός των άλλων, το έργο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των παραγλαύκιων αρτηριών από τον Α/Κ μέχρι την Πατρών-Κλάους, την ολοκλήρωση έργων στην περιοχή του κόμβου Κ1 (Ν.Ε.Ο και Π.Ε.Ο Πατρών-Κορίνθου, κόμβος διαμάντι) και το αποχετευτικό δίκτυο της οδού Κρήτης.

Ταυτόχρονα "τρέχει" και η προσωρινή σύνδεση της παραλιακής Πατρών-Πύργου με τους παρόχθιους του χειμάρρου Παναγίτσας στην Παραλία Πατρών που συνδέει την Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στον κόμβο Οβρυάς -στο ύψος του Κόκκινου Μύλου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις