Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κρυμμένος Θησαυρός: Δυνατό τριήμερο για τους παίχτες των πληρωμάτων - Η βαθμολογία εως σήμερα

Κρυμμένος Θησαυρός: Δυνατό τριήμερο για ...

Δείτε το αναλυτικό πίνακα

Ένα δυνατό τριήμερο για τα πληρώματα επιφυλάσσει στο φινάλε του το 51ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού ανεβάζοντας το θερμόμετρο του κεφιού και της αναζήτησης στα ύψη.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 16.00 από την ΕΡΑ Πάτρας 92,5 θα μεταδοθούν τα θέματα του Δημάρχου, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και της Ομάδας του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 16.00 θα μεταδοθεί επίσης από την ΕΡΑ Πάτρας 92,5 το δεύτερο μέρος των θεμάτων της Ομάδας του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού και την Κυριακή 6 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού με σκοπό την εύρεσή του.

Οι σχετικές οδηγίες για την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού θα δοθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 17.00 από την ΕΡΑ Πάτρας 92,5. Επίσης την Κυριακή τα πληρώματα θα παραδίδουν τη σακούλα τους από τις 19.00 μέχρι τις 20.00 στο Καρναβαλικό Γραφείο.

Η τελική πράξη του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα γραφτεί με την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας και με την απονομή των βραβείων του την Καθαρή Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην «Αίγλη» της Veso Mare.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΔΩ

Χορηγός επικοινωνίας 51ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2016: ΕΡΤ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8, KOSMOS 93,6 FM.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture