Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η οικογένεια του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ζήτησε δικό της πραγματογνώμονα

Η οικογένεια του τραγουδιστή Παντελή Παν...

Για το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 33χρονου αγαπητού λαικού τραγουδιστή

Αίτημα για δικό της πραγματογνώμονα κατέθεσε στον εισαγγελέα η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η οικογένεια όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το αυτοκίνητο – τύπου τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα  στις 08.20 το πρωί της Πέμπτης 18/2/2016, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο Παντελής Παντελίδης είχε ολοκληρώσει λίγη ώρα πριν τη γενική πρόβα που έκανε με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη εν όψει της πρεμιέρας τους στο κέντρο «Theatro» που θα γινόταν απόψε Παρασκευή.

Το τζιπ που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη νεαρές φίλες του 29 και 21 ετών, ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου και ανετράπη. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Το αυτοκίνητο ήταν σε τόσο κακή κατάσταση ώστε οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν περίπου μία ώρα μέχρι να απεγκλωβίσουν τα τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος τραγουδιστής είχε ακόμη καρδιακό παλμό όταν απεγκλωβίστηκε, δυστυχώς όμως, τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο Ασκληπείο της Βούλας, όπως έγραψε το σάιτ του «Έθνους». Οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλεύονται.

Η κατάσταση της μίας κοπέλας, η οποία και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, κρίνεται σοβαρή.

Η τραγική είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία μέσα στα επόμενα λεπτά και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα διά στόματος του διοικητή του νοσοκομείου. Ήταν πλέον γεγονός: ο Παντελής Παντελίδης είχε φύγει, έτσι ξαφνικά, όπως ακριβώς εμφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια στα μουσικά πράγματα, σημειώνοντας μία απίστευτη επιτυχία, όντας ένα αυτοδημιούργητο παιδί, το οποίο παράτησε την καριέρα του στο Πολεμικό Ναυτικό για να κυνηγήσει το όνειρο του, τη μουσική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture