Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στον Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα μετέβησαν η Διευθύντρια και οι μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στον Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα μετέβησαν η...

Την ξενάγηση των παιδιών ανέλαβε ο ίδιος ο Πρέσβης κ. Chantepy

Eπίσκεψη στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αθήνα πραγματοποίησε το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών την περασμένη Παρασκευή 18/12/2015 και το thebest.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από αυτή την επίσκεψη.

Ο Γάλλος Πρέσβης M. Christophe Chantepy, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ανέλαβε προσωπικά την ξενάγηση των παιδιών του Γαλλικού Ινστιτούτου της Πάτρας στους χώρους της Πρεσβείας, αφού πρώτα τα παιδιά του τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα ελληνικά και στα γαλλικά!

Τα παιδιά έζησαν μια εμπειρία αξέχαστη χάρη στην υπέροχη φιλοξενία που ένιωσαν, την ομορφιά του κτιρίου της Γαλλικής πρεσβείας και τέλος, χάρη στην ευγένεια του Πρέσβη ο οποίος τα αγκάλιασε όλα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο!

Στην συνέχεια, η Πατρινή αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Γαλλοελληνικό σχολείο Eugene Delacroix όπου οι καλές  εντυπώσεις χαράχτηκαν για πάντα στην μνήμη των παιδιών!

Δημόσιες ευχαριστίες από τη Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών Γεωργία Πετροπούλου – Conan, στους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν!

Και εις άλλα με υγεία εύχομαι για την καινούρια χρονιά! Η χαρά και η εκμάθηση των παιδιών, είναι το μέλημά μας! Σας ευχαριστώ! Θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2016, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Πετροπούλου, η οποία και φρόντισε να μας αποστείλει τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight