Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέο τρέιλερ για το «By the Sea» του ζεύγους Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί που έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου στην Πάτρα

Νέο τρέιλερ για το «By the Sea» του ζεύγ...

Η αφίσα ήδη φιγουράρει στα Ster Cinemas

Η αφίσα του φιλμ «By the Sea» φιγουράρει ήδη εδώ και λίγες μέρες στις προθήκες των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Η ήδη πολυαναμενόμενη δραματικών αποχρώσεων ταινία με φόντο τη δεκαετία του ’70 και γυρισμένη στη Μάλτα, σε σκηνοθεσία της 40χρονης σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης μαζί με τον σύζυγο της, επίσης σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της UIP στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

Ο Μπραντ Πιτ, μετά το πρώτο Όσκαρ του ως παραγωγός για το «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ Μακ Κουίν το 2014 και λίγο πριν τον δούμε στο «The Big Short» (στις Ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιανουαρίου 2015 επίσης από την UIP) στο πλάι των Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρίστιαν Μπέιλ, συμπρωταγωνιστεί με την σύζυγο του, στη 2η μόλις συνεργασία τους στην μεγάλη οθόνη μετά το «Κύριος και η κυρία Σμιθ» του 2005.

Όπως έγραψε το cinemag.gr, αυτή τη φορά ο 51χρονος Πιτ εμπιστεύεται την τύχη του στα χέρια της συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί, η οποία, μετά το «Γη Από Αίμα και Χρυσάφι» που ήταν υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας και τον πρόσφατο «Αλύγιστο - Unbroken» που απέφερε περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, επιστρέφει με το «By The Sea», το νέο τρέιλερ του οποίου κυκλοφόρησε και εξάπτει ακόμη περισσότερο την περιέργεια των σινεφίλ.

Η ιστορία τοποθετημένη στην μεσογειακή Γαλλία του '70 αφηγείται την ιστορία της Βανέσα, μιας χορεύτριας και του συζύγου της, Ρόλαντ, Αμερικάνου συγγραφέα, με τον οποίο ταξιδεύει στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους ενώ παράλληλα θρηνούν το χαμό του παιδιού τους.

Στην ταινία παίζουν και οι Μελανί Λοράν και Μελβίλ Πουπό.

Οι Πιτ και Τζολί έχουν 6 παιδιά (τα τέσσερα υιοθετημένα και τα άλλα δύο βιολογικά).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture