Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Παρουσία ξένων και Ελλήνων επιστημόνων το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων

Πάτρα: Παρουσία ξένων και Ελλήνων επιστη...

Στο συνεδριακό του Πανεπιστημίου

Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο, που οργανώνει η Πανελλήνια Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων, θα πραγματοποιηθεί 23-25/10 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τους ειδικούς επιστήμονες αλλά και το ευρύ κοινό όπως: νομικό πλαίσιο στις μεταμοσχεύσεις, εφαρμογή του νέου νόμου, ηθικά διλήμματα στις μεταμοσχεύσεις, ανοσολογία μεταμοσχεύσεων, δότες οργάνων, συντονισμός μεταμοσχεύσεων, μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων, μεταμόσχευση μυελού των οστών, το μέλλον των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα.

Έχουν προσκληθεί πολύ σπουδαίοι ξένοι και Έλληνες Επιστήμονες για ομιλίες των νεότερων δεδομένων της ειδικότητας και θα οργανωθούν επίσης εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα επαυξήσουν τις γνώσεις των νεότερων μελών της.

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20.30, στο αμφιθέατρο Ι4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτρια κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο κύριος Τίτος Πατρίκιος, Συγγραφέας και Ποιητής με θέμα: «Η λειτουργία των Οργάνων και η λειτουργία των Λέξεων».

Μετά το πέρας της Τελετής Έναρξης θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων.

Την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στην Αίθουσα της Ένωσης Συντακτών (Μαιζώνος 200, Πάτρα) θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being