Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα» του Γιώργου Περισανίδη παρουσιάζεται στον "Φάρο" της Πάτρας

«Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα» του ...

Αυτή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:00

Αυτή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 στις 20:00 το βράδυ στον «Φάρο εν Πάτραις» θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης του μυθιστορήματος του συγγραφέα Γιώργου Περισανίδη με τίτλο «Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, συνεργάτιδα του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα ενώ για το βιβλίο θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ντίνος Ποντικόπουλος & Φρόσω Ζαγοραίου.

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θα είναι η παρουσία του γνωστού τραγουδοποιού Δημήτρη Ζερβουδάκη που το τραγούδι του “Τ' Ανείπωτα”  παίζει σημαντικό ρόλο στο μυθιστόρημα.

Στην παρουσίαση θα προβληθεί και ένα video περίπου 10 λεπτών που εξηγεί με “πολυμεσικό” τρόπο τον όρο μυθιστόρημα νέου τύπου.

Το 100 σελίδων βιβλίο «Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα», του Γιώργου Περισανίδη κυκλοφορεί ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και έχει λιανική τιμή 9.50 ευρώ.

Log in, στην συνέχεια add και inboxing…Άλλο ένα βαρετό απόγευμα που ξεκίνησε να έχει ενδιαφέρον...

Οι αμυδρές ατέλειες στην περιφέρεια, τα λίγα πιο στραβά πόδια και κάποια σημάδια ακμής στο πρόσωπο δεν έχουν πλέον σημασία. Σημασία έχει η selfie που θα μπει φωτογραφία προφίλ να είναι σωστά τραβηγμένη και να φαίνεται το τατουάζ στο χέρι που είναι ένα φετίχ που σίγουρα οι mutual θα έχουνε προσέξει.

Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα είναι ένα σχεδόν διαδραστικό μυθιστόρημα! Ο έρωτας στα χρόνια των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, χτίζεται και γκρεμίζεται γρήγορα και «αναίμακτα».

Το βιβλίο, "Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα", περιγράφει ερωτικές ιστορίες του σήμερα.

Η Άννα είναι με τον Φάνη και ο Πέτρος με την Μαρία. Η ζωή τους όμως περιπλέκεται όταν βρίσκονται «συνδεδεμένοι» στην πιο δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα «εισβάλλει» με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε ταινίες, σε τραγούδια και σε άλλα μυθιστορήματα. Με όχημα το διαδίκτυο γίνεται ένα “πολυμεσικό” μυθιστόρημα που κρατάει περίπου όσο μια ταινία...

Είναι ένα νέου τύπου μυθιστόρημα...ψηφιακό, πολυμεσικό, διαδραστικό!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

*Ο Γιώργος Περισανίδης έχει γεννηθεί το 1973 στην Ροδιά Ηλείας. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Βίζμπαντεν της Γερμανίας και το 1982 εγκαταστάθηκε στην Πάτρα. Το 1991 ξεκίνησε να φοιτά στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ το 1996 έγινε η πρώτη του γνωριμία με το διαδίκτυο.

Το 2000, εποχή που κατά κάποιον τρόπο ξεκίνησαν να αναγνωρίζονται πιο δυναμικά οι δυνατότητες του διαδικτύου στην Ελλάδα, τον βρήκε έτοιμο και ξεκίνησε να εργάζεται παρέχοντας Υπηρεσίες Internet. Η ενασχόληση αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα κυρίως με την κατασκευή ιστοσελίδων και την αξιοποίηση των social media.

Η εξειδικευμένη γνώση του πάνω στις λειτουργίες των social media, του έδωσε την δυνατότητα να μπορεί να ασχοληθεί με την προώθηση Καλλιτεχνών και Υπηρεσιών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, youtube, twitter κ.λ.π).

Με το μυθιστόρημα και τον κινηματογράφο είχε μια “ερωτική”σχέση που ξεκίνησε πό τα παιδικά του χρόνια και κρατάει ως σήμερα.

Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα είναι το 1ο του μυθιστόρημα που συνδυάζει την επαγγελματική του ιδιότητα με την μεγάλη του αγάπη…

Website:
http://www.digilove.eu
Facebook Fanpage:https://www.facebook.com/bookdigilove
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCQKZzZphmw-fpoPL3WqKtrg
Twitter:https://twitter.com/AboutDigiLove

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture