Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αθώος δηλώνει ο προπονητής που κατηγορείται για την απόπειρα ληστείας - Επιστολή συμπαράστασης των γονέων της αγωνιστικής ομάδας TKD

Πάτρα: Αθώος δηλώνει ο προπονητής που κα...

Μαζί με τους τρεις συνεργούς του

Στον ανακριτή οδηγείται εκ νέου αύριο το πρωί ο 49χρονος πατρινός προπονητής και οι τρεις αλλοδαποί συνεργοί του που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ληστείας.

Ο ίδιος εμφανίζεται να υποστηρίζει οτι δεν έχει καμία συμμετοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας πάντως ο 49χρονος φερεται να καθοδήγησε τους αλλοδαπούς γνωρίζοντας οτι το θύμα στο σπίτι του κρατούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο μεταξύ σε επιστολή των γονέων της αγωνιστικής ομάδας TKD astrapis τονίζεται: Εμείς οι γονείς των αθλητών του ΑΣ ΑΣΤΡΑΠΗ  παρακουλουθωντας με ψυχραιμία την δικαστική  εξέλιξη της υπόθεσης του προπονητή των παιδιών μας ,θελουμε να επισημάνουμε οτι ο δασκαλος ολα τα χρόνια που ειχε τη ευθύνη των παιδιών μας μεταφέρε οχι μονο την τεχνογνωσία του TKD αλλα και το αθλητικό ιδεωδες και σπουδαίες ανθρώπινες αξίες . Για ολα αυτά δηλώνουμε στη δεδομένη στιγμη τη συμπαράσταση μας και αναμένουμε ψύχραιμα τις εξελίξεις .

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Ψάχνουν τα κινητά και τις κάρτες sim τoυ 49χρονου προπονητή που κατηγορείται για ληστεία

Πάτρα: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο πασίγνωστος 49χρονος προπονητής από τον ανακριτή- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την προσαγωγή

Η σκληρή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας TAE KWON DO για τον Πατρινό προπονητή που συνελήφθη για ληστεία:"Έδινε την εικόνα του ευυπόληπτου και του εμπιστεύονταν ανήλικα παιδιά"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις