Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτήτρια κουράστηκε να πληρώνει ενοίκιο και πλέον κατοικεί… σε τρένο!- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοιτήτρια κουράστηκε να πληρώνει ενοίκιο...

Η νεαρή μετέφερε όλα της τα υπάρχοντα εκεί

Δεν άντεχε άλλο τους σπιτονοικοκύρηδες και αποφάσισε να ζήσει σε τρένο! Ο λόγος για μια γερμανίδα φοιτήτρια, την 23χρονη Leonie Müller, η οποία εγκατέλειψε τη μόνιμη κατοικία της την άνοιξη μετά από έντονες διαφωνίες με τον σπιτονοικοκύρη.

 

«Γρήγορα αποφάσισα ότι δεν ήθελα να μένω πια εκεί και συνειδητοποίησα: στη πραγματικότητα δεν θέλω να ζω εδώ καθόλου», είπε η Leonie στην Washington Post. Πλέον, πληρώνει περίπου 240 λίρες Αγγλίας για ένα μηνιαίο εισιτήριο στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου επέλεξε να μένει, τη στιγμή που το προηγούμενο διαμέρισμά της στοίχιζε 290 λίρες.

 

Η νεαρή μετέφερε όλα της τα υπάρχοντα εκεί, όπως ρούχα, τάμπλετ, βιβλία και μια τσάντα με είδη υγιεινής. Τα μαλλιά της τα λούζει στο μπάνιο του τρένου. «Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στα τρένα και μπορώ, ταυτόχρονα, να επισκέπτομαι όσους φίλους και πόλεις θέλω. Είναι σαν να είσαι σε συνεχόμενες διακοπές», τόνισε.

 

Η Müller σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Tübingen, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τη Στουτγάρδη στη Γερμανία. «Διαβάζω, γράφω, κοιτάζω έξω από το παράθυρο και γνωρίζω ευγενικούς ανθρώπους συνέχεια. Πάντα υπάρχει να κάνεις κάτι στα τρένα», είπε στο γερμανικό σταθμό SWR.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις