Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Eγκαινιάστηκε η έκθεση της Μαρίας Αναστασίου στη Δημοτική Πινακοθήκη της Ακράτας

Eγκαινιάστηκε η έκθεση της Μαρίας Αναστα...

Το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου

Το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μαρίας Αναστασίου στη Δημοτική Πινακοθήκη της Ακράτας.

Το φιλότεχνο κοινό, όπως γράφει το filodimos.gr, αψηφώντας τη ζέστη και το προεκλογικό κλίμα παραμονή του δημοψηφίσματος, περιδιάβηκε στα «Τοπία», όπως είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της Μαρίας Αναστασίου.

Η έκθεση περιλαμβάνει 30 έργα της τελευταίας χρονιάς, ζωγραφισμένα με μεικτή τεχνική. Οι πίνακες κέντρισαν το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό του κοινού ενώ οι φιλότεχνοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να συγχαρούν τη ζωγράφο.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Στήριξης της Πινακοθήκης Ζωή Ψαρρού παρουσίασε την εικαστικό και το έργο της, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα τέτοιων εκθέσεων στο χώρο της Πινακοθήκης της Ακράτας που τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά πεπραγμένα της Ανατολικής Αιγιάλειας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αν. Αιγιάλειας Φάνης Σταυρόπουλος, η πρόεδρος της κοινότητας Ακράτας Μαρία Καρρά,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Γιοβάς, οι ζωγράφοι Τάκης Σιδέρης και Δημήτρης Λάγκας, διευθυντές σχολείων, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων του τόπου μας και πολλοί φίλοι της τέχνης του χρωστήρα.

Η έκθεση φιλοξενείται στο νεοκλασικό κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης στην πλατεία της Ακράτας και θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουλίου 2015.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 6.30 μ.μ.- 9:30 μ.μ..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture