Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει

 Τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί νομίζουν...
Νασόπουλος Νάσος

Του Ν.Π. Νασόπουλου

Ένας 40χρονος πολιτικός θέτοντας ένα αμφιλεγόμενο ερώτημα και έχοντας απέναντί του τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, τα ελληνικά media, τους ισχυρούς Ευρωπαίους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, κέρδισε μια συντριπτική νίκη.

Ένας μόνος, εναντίον όλων. Θέτοντας ένα αμφιλεγόμενο ερώτημα, έχοντας κλειστές τις Τράπεζες και τον κόσμο να ξεροσταλιάζει στα ATM’s για να πάρει 50 ευρώ.

Παρακολουθώ στα κανάλια, τους εκπροσώπους των ηττημένων (Πάγκαλος, Λοβέρδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ψαριανός, Βορίδης, Άδωνις κ.α.) και νομίζω ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα.

Αντί να δηλώσουν προβληματισμένοι που ο κόσμος τούς γύρισε την πλάτη, απειλούν, εκφοβίζουν, τρομοκρατούν και κ προοιμίου καταγγέλλουν την κυβέρνηση γιατί «θα υπογράψει, λένε, μια κακή συμφωνία». Ναι, αυτοί που μέχρι σήμερα στις 7 το απόγευμα, μάς καλούσαν να δεχθούμε «οποιαδήποτε συμφωνία μας προσφέρουν οι Ευρωπαίοι», τώρα καταγγέλλουν εκ προοιμίου την κυβέρνηση γιατί «θα υπογράψει μια κακή συμφωνία» και ενώ πριν μια ώρα έχουν υποστεί μια συντριπτική ήττα.

Καμία ενδοσκόπηση, ίχνος αυτοκριτικής για την συντριπτική τους ήττα.

Συνεχίζουν τον ίδιο χαβά: «πουλάνε» τρομοκρατία, φόβο και ουδείς από όλους αυτούς δεν βγήκε να πει: τίθεμαι στη διάθεση της κυβέρνησης για να βοηθήσω όπως μπορώ, τη χώρα.  Δεν γυρίζουν την πλάτη στην κυβέρνηση, γυρίζουν την πλάτη στον Ελληνικό λαό, στο 61% που ψήφισε «ΟΧΙ».

Κατάντια. Τόση κατάντια που την αντιλήφθηκε τουλάχιστον το 61% (πολλοί παραπάνω, γιατί απέχθεια νοιώθουν και πολλοί από όσους ψήφισαν ΝΑΙ). Αλλά αυτοί, χαμπάρι δεν πήραν. Τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει καλοκαιριάτικα…

Όταν το πάνελ του MEGA (Πάγκαλος, Λοβέρδος, Βορίδης κ.α.) αναλύει το μήνυμα του ΟΧΙ...

Το σκίτσο είναι από το politikokoraki.blogspot.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις