Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» από 14 Μαίου 2015 σε Πάτρα και Αγρίνιο -ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ και FEATURETTE

Το φιλμ «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» απ...

Στην Πάτρα σε 3 αίθουσες των Ster Cinemas και στο Αγρίνιο στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις»

Από αυτή την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 ταυτόχρονα με την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο γειτονικό Αγρίνιο, η θεαματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Μad Max, O Δρόμος της Οργής» σε σκηνοθεσία Τζορτζ Μίλερ που ξαναζωντανεύει τον μύθο και την δράση των τριών προηγούμενων ταινιών της δεκαετίας του ΄80 όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Μελ Γκίμπσον.

Τριάντα σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον κινηματογραφικό θρύλο που ακούει στο όνομα  Mad Max, ο ιδιοφυής σκηνοθέτης Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζεται να μας διηγηθεί το νέο κεφάλαιο της μετα-αποκαλυπτικής ιστορίας που ενέπνευσε κινηματογραφιστές και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής του Τζορτζ Μίλερ, με τον Τομ Χάρντι στον ομώνυμο ρόλο και την Σαρλίζ Θέρον, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Μαΐου σε διανομή από την Τanweer ενώ μία μέρα νωρίτερα θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Κανών.

Η ταινία μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Τομ Χάρντι) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φιουριόσα (Σαρλίζ Θερόν), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Tom Hardy,  Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley.

Ώρες προβολής στο Αγρίνιο, στον Δημοτικό κινηματογράφο Άνεσις: 7.00 &  9.30 μ.μ

Τηλ. Επικοινωνίας: 26410-44345.

Κάθε Παρασκευή με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα

Κάθε Παρασκευή πραγματοποιείται και μεταμεσονύκτια προβολή.

*Η ταινία «Μad Max, O Δρόμος της Οργής» από 14 Μαίου 2015 θα προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, σε 3 αίθουσες, στη μία σε 3d. Oι προπωλήσεις των εισιτηρίων στην Πάτρα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Αυστραλός κινηματογραφιστής Τζορτζ Μίλερ, με ελληνικές ρίζες καταγωγής, σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, με τίτλο «Mad Max» το 1979, όπως και τα δυο σίκουελ, «Mad Max 2: The Road Warrior» (1981) και «Mad Max: Beyond Thunderdome» (1985) όπου έπαιζε και η Τίνα Τάρνερ.

Έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ η ταινία ψηφιακού animation που έχει σκηνοθετήσει ο Τζορτζ Μίλερ, το 2006, το χαριτωμένο "Ηappy Feet".

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture