Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκδήλωση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με τον Σταμάτη Μαλέλη στην Πάτρα, την Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Εκδήλωση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με ...

Με αφορμή το νέο του βιβλίο «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου» - Θα μιλήσει και η Πατρινή Μένη Μαλλιώρη

Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Σκάι, Σταμάτης Μαλέλης προσκαλεί το Πατρινό κοινό στη Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει αυτή την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 18.30 το απόγευμα, στο θέατρο «Λιθογραφείον», στην οδό Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων.

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού;

Μπορεί η αγάπη να την συντρίψει;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης,  θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», των εκδόσεων Μίνωας.

Για μια ακόμη φορά στην πόλη της Πάτρας, σε μια Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης, ζεστή και ανθρώπινη, ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς του τομέα της ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Στην εκδήλωση που αναμένεται με ενδιαφέρον, θα μιλήσουν ακόμα η Πατρινή Μένη Μαλλιώρη, αναπληρώτρια Καθηγήτρια ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ και τέως ευρωβουλευτής επί σειρά ετών, ο δημοσιογράφος – στιχουργός Κυριάκος Ντούμος και ο Φώτης Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής White Space & New Media Studies.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για την εκδήλωση, «είστε όλοι καλεσμένοι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου”,  μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή πολλών».

*Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ τα βιβλία του κυρίου Μαλέλη θα διαθέσει στην εκδήλωση το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture