Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε τις δράσεις του thebest.gr για το Πατρινό Καρναβάλι:"Ζωντανή" μετάδοση των παρελάσεων-Το βιβλίο του Νίκου Πολίτη-Το bestcarnival.gr-ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τις δράσεις του thebest.gr για το ...

Το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal της Περιφέρειας συμμετέχει στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ελλάδας

Το Πατρινό Καρναβάλι φτάνει στην κορύφωσή του. Δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύνονται από την Παρασκευή στους δρόμους της Πάτρας και στα πάρτι, σε μια μοναδική απόδραση χαράς, κεφιού και αισιοδοξίας. Το thebest.gr, το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal της Ελληνικής Περιφέρειας που έχει έδρα την Πάτρα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Αντίθετα, όχι μόνον συμμετέχει, αλλά δημιουργεί και δράσεις που αναδεικνύουν και ενισχύουν το θεσμό.

Η επανέκδοση του βιβλίου του αείμνηστου Νίκου Πολίτη «Το Καρναβάλι της Πάτρας», σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πικραμένου, ήταν μόνον η αρχή, που έγινε με μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης, την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου.

Σειρά έχουν τώρα οι Παρελάσεις. Το thebest.gr, όπως και πέρυσι, πρωτοπορεί και μεταδίδει «ζωντανά» τη Νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο το βράδυ και την Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι.

Και οι δράσεις ολοκληρώνονται με τη λειτουργία του bestcarnival.gr στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όχι μόνον.

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά, το thebest.gr θα μεταδώσει απευθείας τη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου το βράδυ και την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι.

Μεγάλοι χορηγοί των ζωντανών μεταδόσεων του Πατρινού Καρναβαλιού από το thebest.gr είναι η ΛΟΥΞ COLA και η Λουκουμοποιία ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ. Η ζωντανή διαδικτυακή παρουσίαση των δύο παρελάσεων, δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και των εταιριών-υποστηρικτών του Best Carnival Project 2015. Πρόκειται για το night club Disco Room, το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης, τα εστιατόρια Agora και Φάρος, τα cafe-bar Dose και Queen, το κατάστημα ειδών καπνιστού Smoke και το ξενοδοχείο Αστήρ.

«ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ»

Η επανέκδοση του βιβλίου "Το Καρναβάλι της Πάτρας" του Νίκου Ε. Πολίτη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις 'Εκδόσεις Πικραμένος" και το thebest.gr βρίσκεται ήδη στις βιτρίνες και τις προσθήκες των βιβλιοπωλείων της Πάτρας. Το βιβλίο παρουσιάστηκε την Δευτέρα 16/2/15 σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Αστήρ" στην Πάτρα, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης 19/2/15 είχε την τιμητική του στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ "Μένουμε Ελλάδα", όπου φιλοξενήθηκαν και μίλησαν γι' αυτό οι παρουσιαστές των φετινών διαδικτυακών παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού για το thebest.gr, Κατερίνα Τσουκαλά και Τζίμης Πολίτης.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του βιβλίου

BESTCARNIVAL.GR

Συνεπές με το ετήσιο καρναβαλικό ραντεβού του με τους επισκέπτες του, το bestcarnival.gr φιλοξενεί και φέτος τα τελευταία καρναβαλικά νέα από την Πάτρα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Στο bestcarnival.gr βρίσκονται ήδη αναρτημένες χιλιάδες φωτογραφίες από την παρέλαση του Καρναβαλιού των Παιδιών του 2015. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του προσεχούς διημέρου, αναζητήστε στο bestcarnival.gr τις φωτογραφίες των δύο μεγάλων παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2015. Στο μεταξύ ενημερωθείτε για τα γκρουπ του καρναβαλιού, τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου και οτιδήποτε αφορά τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture