Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To «Lost in Paradise» του ΔΗΠΕΘΕ παίχθηκε για τους εκπαιδευτικούς ενώ πήγε και στα Λουσικά

To «Lost in Paradise» του ΔΗΠΕΘΕ  παίχθη...
Μαρτάτος Tάκης

Η παράσταση του Διονύση Βούλτσου θα παρουσιαστεί και σε κέντρα απεξάρτησης της περιοχής

Σε ένα κατάμεστο από εκπαιδευτικούς κυρίως Δημοτικό θέατρο «Απόλλων» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή 15/2/2015 στις 7 το απόγευμα, η νέα παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τίτλο «Lost in Paradise» στο πλαίσιο του «Θεάτρου εκτός Σκηνής», θεάτρου με βαλίτσα!

Το ίδιο βράδυ την παράσταση «Χαμένοι στον παράδεισο» όπου το κείμενο έχει επιμεληθεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής, είδαν ο πρόεδρος του ΔΣ του θεάτρου Ανδρέας Τερζής και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η 1η παράσταση του «Lost in Paradise» εκτός σκηνής δόθηκε  την Δευτέρα 16/2/2015 στο λύκειο των Λουσικών όπου τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παράσταση και μετά το τέλος συζήτησαν για μία ώρα με τους συντελεστές. Επίσης την Δευτέρα το βράδυ το έργο παίχθηκε σε νυχτερινό λύκειο της Πάτρας και έπεται την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 σχολείο της περιοχής της Αιγιάλειας.

Το συγκεκριμένο έργο όπου παίζουν η Ελένη Καλαντζοπούλου και ο Διονύσης Βούλτσος θα παιχθεί έως τα τέλη Μαρτίου σε σχολεία, νοσηλευτικά ιδρύματα, κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης αλλά και στην ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση Praksis.

Οι δύο Πατρινοί ηθοποιοί Ελένη Καλαντζοπούλου και Δ. Βούλτσος έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που τα νέα παιδιά επικοινωνούν και αντιδρούν στην παράσταση αλλά και με το πόσο ανάγκη έχουν οι νέοι από τέτοιες εκδηλώσεις και δη θεατρικές.

Ένα κορίτσι κι ένας άντρας. Αυτή μπλεγμένη με ουσίες, μια σκιά, που ζει ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα κι αυτός μεσήλικας, με ισχυρή κοινωνική θέση και επαγγελματική ζωή. Δυο κόσμοι με διαφορετικές μνήμες κι εμπειρίες, με χωριστές πορείες συναντιούνται. Κοινός τους πόθος ο Παράδεισος.

Κοινό τους λάθος η βιασύνη να βαφτίσουν «Παράδεισο», αυτό που τελικά τους οδήγησε στην Κόλαση. Από το Όνειρο μιας ζωής ευτυχισμένης και ελεύθερης στον εφιάλτη μιας ζωής χωρίς νόημα...

Αυτή είναι η νέα παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας, το «Lost in Paradise», μία ευέλικτη παράσταση για εφήβους, που βασίστηκε σε μία ιδέα του Θοδωρή Αμπαζή ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Διονύσης Βούλτσος.

Το συμβολικό εισιτήριο για την παράσταση σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, είναι 3 ευρώ.

*Όσο για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με θέμα την Γιαννούλα την Κουλουρού, σε κείμενο Κωνσταντίνου Μάγνη και σκηνοθεσία Παναγιώτη Φαφούτη και Μίλτου Νίκα, η πρεμιέρα της ορίστηκε για τις 5 Μαρτίου 2015 στο Δημοτικό θέατρο "Απόλλων".

*Οι φωτ. της παράστασης "Lost in Paradise" είναι του Μενέλαου Μιχαλάτου.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture