Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα παλιό συνεργείο μεταμορφώθηκε σε πολιτιστικό χώρο στην Πάτρα, στις «Γραμμές Τέχνης»

Ένα παλιό συνεργείο μεταμορφώθηκε σε πολ...

Στην οδό Μαιζώνος 271

Ένας νέος πολιτιστικός χώρος δημιουργήθηκε στην Πάτρα με την ονομασία «Γραμμές Τέχνης», στην οδό Μαιζώνος 271, μετά την Παπαφλέσσα.

Ένα παλιό συνεργείο μεταμορφώθηκε σε πολυχώρο πολιτισμού χωρητικότητας 80 ατόμων από τους Πατρινούς Νικολέττα Μπακοπούλου και Ιωάννη Κοψίνη.

Ο χώρος θα αποτελέσει σημείο συνάντησης ήδη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-9 μμ με σεμινάρια υποκριτικής ενηλίκων από τον ηθοποιό Βασίλη Κόκκαλη, (απόφοιτο της δραματικής σχολής Θεάτρου Τέχνης-Κάρολος Κουν και συνεργάτη σε παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας) και κάθε Σάββατο πρωί  10-12 με Θεατρικό Παιχνίδι από την Χρύσα Παπαδημητρίου (απόφοιτη Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών-Παιδαγωγός) και τον Τριαντάφυλλο Πατήρη (απόφοιτο Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα») ενώ 12-2 μ.μ. ακολουθεί Θεατρική Αγωγή για πιο μεγάλα παιδιά από τον Βασίλη Κόκκαλη και την Γωγώ Μουζάκη (Παιδαγωγός).

Οι «Γραμμές Τέχνης» φιλοδοξούν να γίνουν Γραμμές…τέχνης, Γραμμές…θεάτρου και μουσικής αλλά και χώρος…συνάντησης  για μικρούς και μεγάλους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 690 6569578, Γραμμές Τέχνης, e-mail: [email protected].

*Η εναρκτήρια θεατρική παράσταση στις "Γραμμές Τέχνης" θα είναι στις 3 Νοεμβρίου 2014 "Το Μπουφάν της Χάρλει" του Βασίλη Κατσικονούρη με την Μαίρη Σιδηρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture