Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Διήμερο πάρτι για μικρούς στον "Φάρο" - Συγκέντρωση σχολικών ειδών από την ομάδα "Χέρι - Χέρι"

Πάτρα: Διήμερο πάρτι για μικρούς στον &q...

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου

Ένα διήμερο Παιδικό Φεστιβάλ, ένα διήμερο μεγάλο Πάρτυ για τους μικρούς που θα βρεθούν στον πολυχώρο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού «Φάρο» της Πάτρας, διοργανώνει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου η Εθελοντική Ομάδα Χέρι-Χέρι, με στόχο την συλλογή σχολικών ειδών τα οποία θα δοθούν στις 100 οικονομικά ασθενείς οικογένειες που στηρίζονται από το ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ.

Η στήριξη όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας και το μόνο που χρειάζεται να φέρει κανείς μαζί του για να προσφέρει είναι ότι σχολικά είδη μπορεί αλλά και καλή διάθεση για να περάσει υπέροχα. Είναι μια μεγάλη παιδική γιορτή, ένα Φεστιβάλ με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

• 1Η ΗΜΕΡΑ- ΣΑΒΒΑΤΟ 06/09/14 19:00 FACE PAINTING- Καλωσορίζουμε τους μικρούς μας φίλους και παρουσιάζουμε την μασκώτ του καταστήματός μας τον επονομαζόμενο «ΦΑΡΟΥΛΗ» 19:30 Αρχίζουμε τις δραστηριότητές της πρώτης ημέρας με τον «ΦΑΡΟΥΛΗ» να εντάσσεται στην παρέα των παιδιών και να φωτογραφίζεται μαζί τους, την ζωγραφική και τους Saltibagos να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους!!!! 21:00 Την θέση του στον χώρο παίρνει ο Καραγκιόζης με μια εκπληκτική παράσταση. Αμέσως μετά θα απονείμουμε επαίνους αναμνηστικούς σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην ζωγραφική.

• 2Η ΗΜΕΡΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ 07/09/14 19:00 FACE PAINTING- Συνεχίζουμε τον δεύτερο κύκλο ζωγραφικής, διασκεδάζουμε με τους Saltibagos και συνεχίζουμε την φωτογράφηση με τον «ΦΑΡΟΥΛΗ» 20:30 Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με παιδικά τραγούδια με τις Μαρία Θεοδώρου και Άννα Κουλούρη να τραγουδούν για τα παιδιά.

Και τελειώνουμε με απονομή επαίνων στους συμμετέχοντες στην ζωγραφική και απονομή βραβείων για το διήμερο στους τρεις καλύτερους από τον «ΦΑΡΟΥΛΗ» Οι μικροί μας φίλοι που συμμετέχουν στην εκδήλωση θα πάρουν δωρεάν μπλουζάκια με τον «ΦΑΡΟΥΛΗ» και θα φωτογραφηθούν μαζί του. Θα φάνε δωρεάν παγωτό προσφορά στις Nestle, mousse λευκής και μαύρης σοκολάτας προσφορά της εταιρείας «gialousis» και θα πιούνε δωρεάν χυμούς Amita προσφορά της 3 Ε. ΕΠΑΘΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: Ο πρώτος στην ζωγραφική θα πάρει φροντιστήρια ενός έτους προσφορά των φροντιστηρίων «ΟΡΜΗ», ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από μία δωροεπιταγή αξίας 30€ προσφορά της εταιρείας LYSEIS.gr με αναλώσιμα και είδη computer. Το διήμερο αυτό προσφέρει ο καθένας μας ότι σχολικά είδη μπορεί για τις οικογένειες που υποστηρίζει η εθελοντική ομάδα ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture