Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Νταβλούρος: Διαψεύστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νταβλούρος: Διαψεύστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ικανοποιημένος ο βουλευτής Αχαίας της ΝΔ

Ο βουλευτής Αχαίας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα έκανε την εξής δήλωση:

«Το συμπέρασμα που αβίαστα συνάγεται είναι ότι οι προβλέψεις των δυνάμεων της αντιπολίτευσης διαψεύστηκαν για μια ακόμη φορά με τον πλέο κατηγορηματικό τρόπο.

Υπήρξαν φιλοδοξίες, προσδοκίες πολιτικές που έκαναν λόγο για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Μπορεί να παρατηρήσει ο οποιοσδήποτε εάν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα διαπιστώσει ότι μόνο αυτό δεν έγινε.

Όχι γιατί το λέω εγώ. Αλλά γιατί το λένε τα στοιχεία που προέκυψαν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτή την αναμέτρηση στράτευσε τα πρωτοκλασάτα της στελέχη και διαπιστώθηκε να υπολείπεται των προσδοκιών της με τον πλέον δυσμενή τρόπο.

Στις 13 Περιφέρεις της χώρας διεκδικεί αυτή την ώρα μόνο μια Περιφέρεια. Είναι ικανοποιημένη από τον τρόπο που ερμήνευσε την αυτοδιοικητική εκλογή;

Βεβαίως η απάντηση την κατανοούν οι πολίτες. Στους δήμους, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, δείτε με ποιον τρόπο αντιπροσωπεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Εμείς ως ΝΔ δεν ερμηνεύουμε το αποτέλεσμα ως ευκαιρία για θριαμβολογίες. Αλλά ως μια ιδιαίτερη ευθύνη, γιατί ο Ελληνας πολίτης παρά τις κραυγές με ψυχραιμία και νηφαλιότητα δεν έδωσε περιθώρια στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε για ανατροπή.

Αντιθέτως δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην προοπτική, την ελπίδα του αύριο και κυρίως για ένα περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας.

Σε σχέση με τον κ. Κατσανιώτη έπαιξε ρόλο η έλευση του Προέδρου μας. Όμως εκείνο που έδωσε καταλυτική απάντηση ήταν η ψήφος του πολίτη της περιφέρειας μας. Γιατί απέναντι στο φθαρμένο, κλήθηκε ο πολίτης στη λογική του νέου.

Σε σχέση με τον κ. Χριστόπουλο δεν θα έδινα τον χαρακτήρα του ανεξάρτητου. Πολιτικά έχει ταυτότητα, όμως πράγματι στην προσπάθειά του έδωσε ένα συγκεκριμένο παραταξιακό στίγμα.

Εκείνοι που θα δώσουν την καίρια απάντηση, εάν δηλαδή ο πολίτης των Πατρών θα προκρίνει μια επιλογή από τον Δήμο να παίξει παιχνίδια πολιτικά σε σχέση με το να υπάρξει μια παραγωγική και δημιουργική για τον Δήμο διαχείριση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014