Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Σε εξέλιξη το debate των υποψηφίων δημάρχων για θέματα πολιτισμού στο Λιθογραφείο

Πάτρα: Σε εξέλιξη το debate των υποψηφίω...

Πριν τις τοποθετήσεις και τις απαντήσεις των υποψηφίων Δημάρχων θα γίνουν δύο κεντρικές εισηγήσει

Σε εξέλιξη είναι στο θέατρο «Λιθογραφείον» (Μαιζώνος 172Β) η συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων Πατρέων με αντικείμενο τα θέματα του πολιτισμού. Τη συζήτηση διοργανώνουν το «Λιθογραφείον» και οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ.

Πριν τις τοποθετήσεις και τις απαντήσεις των υποψηφίων Δημάρχων έγιναν δύο κεντρικές εισηγήσεις από τους:

ñ  Μυρσίνη Ζορμπά, Δρ Πολιτικής Επιστήμης, ερευνήτρια Πολιτισμικής Πολιτικής π. ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (τελευταίο της βιβλίο: «Πολιτική του πολιτισμού – Ευρώπη και Ελλάδα στο δεύτερο μισό του 20ού αιώνα», εκδ. Πατάκης)

Γιάννη Ιωαννίδη, Δρ ΤΟΠΑ Παντείου, διευθυντή πολιτισμού ΟΤΑ, με ερευνητικό έργο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση  είναι ανοιχτή στο κοινό και απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε καλλιτέχνες, δημιουργούς, πολιτιστικούς φορείς, επαγγελματίες και επιστήμονες του ευρύτερου χώρου του πολιτισμού.

Την εικδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014