Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Δωρεάν παράσταση για τους εκπαιδευτικούς την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στις 21:15, για το «On line»

Πάτρα - Δωρεάν παράσταση για τους εκπαιδ...

Στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας

Το «On line» είναι ένας ιστότοπος , ένα εικονικό περιβάλλον, ένας τρόπος να ζεις χωρίς πραγματική επαφή, με την ασφάλεια της απόστασης και της ανωνυμίας.

Ένα κοινωνικό φαινόμενο που χαρακτηρίζει την εποχή του δυτικού τρόπου ζωής. Ας αναλογιστούμε λοιπόν τα θετικά και τα αρνητικά και πώς ένα αθώο παιχνίδι μπορεί να γίνει φονική μηχανή αλλά και ποια τα όρια της χρήσης προς όφελός μας και ποια τα όρια της κατάχρησης!

Μέσα σε αυτό όλοι έχουν φωνή, όλοι έχουν υπόσταση, έχουν λόγο ύπαρξης. Μέσα στο «on line» ξεδιπλώνονται τα εφηβικά μας χρόνια, με τις αγωνίες, την ανατροπή, την εσωτερική μας πάλη, τον θυμό αλλά και το ανάλαφρο πάτημά μας στην κοινωνία να καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας. Ας κατανοήσουμε τα προβλήματα του εφήβου και ας τον οδηγήσουμε δείχνοντάς του πόσο πολύ και εμείς ψάξαμε τον δρόμο μας στην ηλικία του.

Αυτός ο δρόμος που κάποτε ήταν χωμάτινος στις αλάνες της γειτονιάς, έγινε τσιμεντένιος και τελικά σήμερα οπτική ίνα μεταφοράς δεδομένων. Ένα on line game.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία - Σύνθεση -Επιλογή κειμένων: Γιώργος Ρούφας (οποίος κατάγεται από το Αίγιο).

Δραματουργία: Γιώργος Ρούφας, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαντώ Κεραμιδά, Γιώργος Μάρκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Λυδία Τζανουδάκη, Τηλέμαχος Τσώλης.

Σκηνικό-Φωτισμοί-Video mapping:Στάθης Μήτσιος

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαντώ Κεραμιδά, Γιώργος Μάρκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Λυδία Τζανουδάκη, Τηλέμαχος Τσώλης,

Το πρωτότυπο αυτό έργο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παρουσιαστεί για το κοινό στις 11 και 12 Μαρτίου 2014 στις 21:15 και τις 13 και 14 Μαρτίου στις 17:15.

Για την παράσταση των Εκπαιδευτικών στις 5 Μαρτίου, μπορούν να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι με το ταμείο του θεάτρου Απόλλων για το δελτίο εισόδου- Τηλ. ταμείου : 2610273613.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture