Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μας ξεσπιτώνουν και τους ευχαριστούμεν

Μας ξεσπιτώνουν και τους ευχαριστούμεν

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν  πρέπει να υπάρχει καμμία, ούτε ως σκέψη διαπραγμάτευση, για το θέμα της κατοικίας των Ελλήνων. Οι πολιτικοί που ασχολούνται με συζητήσεις και εκλιπαρούν τους αισχροκερδείς δανειστές, δεν πρέπει να τους επιτρέπουν να έχουν λόγον για την κατοικίαν των Ελλήνων. Αν την έχει πάρει με δάνειον ή όχι. Και αν οφείλει για την αγορά του σπιτιού του θα πληρώσει ο Έλληνας. Οι αθλιότητες της τρόϊκας γύρω από αυτό το θέμα πρέπει να σταματήσουν αμέσως. Επίσης και τα Μέσα ενημερώσεως δεν πρέπει να κάνουν λόγον για το κορυφαίον αυτό  θέμα.  Η θρασύτητα των δανειστών μέσω των λογιστών τους που εξεδηλώθη με την απαράδεκτην έκφραση «πάρτε τους το σπίτι και ύστερα φροντίσετε να τους δώσετε  άλλο» είναι μορφή αθλιότητος.

Μορφή αφανισμού της ανθρωπίνης αξιοπρεπείας του υπερήφανου Έλληνα. Μορφή δημιουργίας απυθμένου μίσους των πολιτών κατά της Κυβερνήσεως, της δημιουργίας εχθροτήτων Λαού προς  Πολιτικούς. Πρόκειται για εμμονήν εμπαθείας με σκοπιμότητα. Δεν έχει δε κανένα απολύτως οικονομικόν  υπόβαθρον. Δηλαδή  όταν θελήσει  το Κράτος να δώσει στέγη σε άτομα που έχασαν το σπίτι τους λόγω πλειστηριασμού, θα έχει κέρδος ή  θα έχει μεγίστην ζημίαν; Που θα βρεί τα χρήματα να δώσει σπίτια  σε αυτούς που με τους πλειστηριασμούς  τα έχασαν αφού  τους τα  λήστεψαν κάποια κοράκια;;

Η κατοικία του ανθρώπου είναι  ιερή και απαραβίαστη. Και οι Έλληνες διαπραγματευτές θα πρέπει να απαγορεύσουν κάθε συζήτηση επ’ αυτού με τους δανειστές. Ρητώς και κατηγορηματικώς. Εκάς κάθε ομοία συζήτηση. Ούτε ορισμός κατωτάτου ορίου μη πλειστηριαζομένης οικίας. Μας αφάνισαν  τους οικονομικούς πόρους. Μας αποστέρησαν  την υγειονομικήν  περίθαλψην. Τώρα θέλουν να κοιμώμεθα και στους δρόμους; Τι αίσχη των δανειστών είναι αυτά;;;

Ακόμα οι δουλικοί τρόποι με τους οποίους τους υποδεχόμεθα δεν μας τιμούν. Έρχονται μας κατασπαράζουν οικονομικώς και τους ανοίγομεν την πόρτα στο αυτοκίνητο να εξέλθουν ή  να εισέλθουν. Τους στρώνομεν χαλί να διέλθουν. Τρέμομεν μη τους κακοκαρδίσομεν! Και αυτοί μας  οδηγούν στον εξ ασιτίας θάνατον και συντριβήν της ανθρωπίνης αξιοπρεπείας!!

Τώρα ζητούν  επαναλαμβάνομεν, να μας ξεσπιτώσουν και οι ίδιες υποκλίσεις δίνουν και παίρνουν!! Μήπως κι εμείς κάπου είμαστε ένοχοι; Διαμαρτυρήθηκαν οι Τριακόσιοι της Βουλής ομοθυμαδόν για τον κίνδυνον  απωλείας των οικιών των Ελλήνων; Τα ερωτήματα ατελείωτα. Οι απαντήσεις ανύπαρκτες. Οι γνωστές υποσχέσεις μεγαλόστομες.

Λύση μία υπάρχει. Καμμία απολύτως συζήτηση για την  κατοικίαν των Ελλήνων. Δεν είμαστε νομάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις