Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Τα "ρίχτερ" της κινητικότητας και των κινητοποιήσεων μπλοκάρουν έξι εκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται ήδη στον ΤΑΣ Πάτρας, αλλά παραμένουν αδιάθετα

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR: Τα "ρίχτερ&quo...

Έντονες διαμαρτυρίες από τον τεχνικό κόσμο

Έξι εκατομμύρια ευρώ, βρίσκονται ήδη στον ΤΑΣ, αλλά οι αρρυθμίες που έχει προκαλέσει στην Υπηρεσία η ένταξη των υπαλήλων του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων της περιοχής σε καθεστώς διαθεσιμότητας, αδρανοποιεί τουλάχιστον προς τοπαρόν το ποσό αυτό.

Ωστόσο πρόκειται για χρήματα που χρειάζεται άμεσα να πέσουν στην αγορά, καθώς αποτελούν πληρωμές έναντι υποχρεώσεων προς σεισμόπληκτους της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, κυρίως πληγέντες από τον σεισμό του 2008.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr τα χρήματα αυτά, παρ' ότι υπάρχουν, δεν μπορούν να διατεθούν αφού η κινητικότητα για τους υπαλλήλους που πρέπει να τα προωθήσουν, έχει επιφέρει κινητοποιήσεις στον ΤΑΣ.

Έτσι έχουν αρχίσει να διατυπώνονται αντιδράσεις κυρίως από τον τεχνικό κόσμο τγης περιοχής και φυσικά από τους δικαιούχους που ακόμη περιμένουν χρήματα για να ολοκληρώσουν τα χρυπημένα από τον Εγκέλαδο σπίτια τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις