Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία ιδιαίτερη έκθεση με Πατρινές χειροποίητες δημιουργίες κοσμήματος και ρούχου στην "Ποικίλη Στοά" της Ρ. Φεραίου

Μία ιδιαίτερη έκθεση με Πατρινές χειροπο...

Ξεκίνησε χθες 27 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 7 Ιουλίου 2013

Mία ενδιαφέρουσα έκθεση δύο Πατρινών δημιουργών ξεκίνησε από χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου στον φιλόξενο χώρο της Ποικίλης Στοάς στην Πάτρα, στην οδό Παντανάσσης και Ρήγα Φεραίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013.

Πρόκειται για την έκθεση της Αλεξάνδρας Κουρούσια (ReNero Kourousias Metalworks) και της Ελένης Καραμούζη (Eleni Karamouzi Gonne e Altro) και περιλαμβάνει χειροποίητες δημιουργίες τους που συνδυάζουν με περίτεχνο τρόπο μέταλλα και πολύτιμους λίθους αλλά και ρούχα φτιαγμένα επίσης με χειροποίητο τρόπο και φαντασία.

Συγκεκριμένα η έκθεση περιλαμβάνει χειροποίητο κόσμημα από μέταλλα και πολύτιμους λίθους από την Aλεξάνδρα Κουρούσια και φούστες, φορέματα και παντελόνες από την Ελένη Καραμούζη.

Το εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων ReNero Kourousias Metalworks έχει τις ρίζες του σε ένα εργαστήριο οπλουργικής. Σήμερα, κατασκευάζει ιδιαίτερα αντικείμενα και κοσμήματα από μέταλλα και κάλυκες.

H Ελένη Καραμούζη ξεκίνησε σχεδιάζοντας και ράβοντας η ίδια τα δικά της ρούχα ενώ συνέχισε να ασχολείται με το αντικείμενο αυτό αναλαμβάνοντας ρούχα τόσο για τις φίλες της αλλά και για το Θέατρο. Αυτή είναι η πρώτη της συλλογή για το καλοκαίρι 2013.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture