Από την Παρασκευή 1 Μαρτίου
Ο Γιώργος Βούρδουλας ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1991 στην κάτω Αχαΐα. Αυτοδίδακτος αλλά πολύ ταλαντούχος, έχει ασχοληθεί με την ζωγραφική, την γλυπτική, την διακόσμηση, το θέατρο, όσον αφορά στην κατασκευή σκηνικών, αλλά και με το καρναβάλι φτιάχνοντας άρματα και άλλες καρναβαλικές δημιουργίες. Έχει κάνει αρκετές ατομικές αλλά και ομαδικές εκθέσεις όπου έχει εκθέσει ζωγραφική και γλυπτά.
Στην έκθεση που ξεκινά στις 1 του Μάρτη στον εκθεσιακό χώρο του Παλίσσανδρου θα εκτεθούν κυρίως γλυπτά-κατασκευές όπου το χιούμορ και η καρναβαλική διάθεση πρωταγωνιστούν.
Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 8:30μμ στον Παλίσσανδρο Ερμού 8 και θα διαρκέσει έως τις 18 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr







