Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Έσκισε" στα Αμερικάνικα ταμεία η νέα περιπέτεια του "Πολύ Σκληρού για να Πεθάνει" Μπρους Γουίλις

"Έσκισε" στα Αμερικάνικα ταμεί...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία προβάλλεται και στην Πάτρα στα Στερ Σίνεμας στη Βέσο Μάρε

H νέα ταινία του γνωστού και επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise «Πολύ σκληρός για να πεθάνει-Die Hard» προβάλλεται από την περασμένη Πέμπτη 14/2/2013 στην Πάτρα στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

Πρόκειται για το φιλμ «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει σήμερα» σε σκηνοθεσία του Ιρλανδικής καταγωγής δημιουργού Τζον Μουρ, υπεύθυνου, όπως έχει γραφτεί για εμπνευσμένα ριμέικ κλασικών ταινιών όπως «Η Πτήση του φοίνικα» και «Η Προφητεία» αλλά και της περιπέτειας «Max Payne».

Ο "καραφλός" στην όψη αλλά πάντα ακμαίος και γοηυετικός Μπρους Γουίλις που τον Μάρτιο θα κλείσει τα 58, επιστρέφει σε ένα ρόλο, του σκληροτράχηλου και ατρόμητου Τζον Μακ Λέιν που πρωτοέπαιξε πριν από 25 ολόκληρα χρόνια και που έμελλε να τον κάνει διάσημο και αρκετά πλουσιότερο μιας και όλες οι ταινίες της σειράς έχουν πάει καλά εμπορικά.

Η νέα, 5η συνέχεια απέδειξε την αντοχή του «Die Hard» στα Αμερικάνικα ταμεία όπου το φιλμ στο ξεκίνημα του το τριήμερο 15-17/2 ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 37 εκατομμύρια δολάρια κατακτώντας την 1η θέση στο box office.

Ο Τζον Μακλέιν βρίσκεται αντιμέτωπος αυτή τη φορά με τη διαφθορά και το πολιτικό σύστημα της Ρωσίας. Φτάνει στη Μόσχα αναζητώντας το γιο του με τον οποίο έχουν απομακρυνθεί και εκεί ανακαλύπτει ότι ο γιος του Τζακ δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της κυβέρνησης και συγκεκριμένα στην προσωπική ασφάλεια  ενός σημαντικού πληροφοριοδότη της Αμερικής, του Καμάροβ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια μεγάλη καταστροφή.

Πατέρας και γιος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στον υπόκοσμο της Μόσχας. Το γιο υποδύεται ο Τζέι Κόρντνει, γνωστός από το τηλεοπτικό «Spartacus, blood and sand».

Στην ταινία το ρόλο του σατανικού κακού έχει αναλάβει ο Γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ, που τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στο ιστορικό φιλμ του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture