Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πήγαν στο σχολείο να "καθαρίσουν" - Κατέληξαν στο αυτόφωρο

Πάτρα: Πήγαν στο σχολείο να "καθαρί...

Δύο αδέλφια από την Κατερίνη

Στον Εισαγγελέα κατέληξαν δύο αδελφοί από την Κατερίνη οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο διευθυντής του 39ου δημοτικού σχολείου Ηλίας Γκοτσόπουλος. Οι δύο αδελφοί - θείοι μαθητών που φοιτούν στο σχολείο, επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα και άρχισαν να φωνάζουν πως «ήρθαν από την Κατερίνη για να καθαρίσουν»!

Απείλησαν τον Διευθυντή και δασκάλους πως... θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν συνεχίσουν να ασχολούνται με τα παιδιά της αδελφής τους, τα οποία επιλέχθηκε να ακολουθούν ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα κάτι που οι συγγενείς θεώρησαν πως... είναι προσβλητικό! Τ

ο επεισόδιο συνεχιζόταν, χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα, τα παιδιά βγήκαν έξω από τις τάξεις και κάποια από αυτά άρχισαν να κλαίνε αφού ανησύχησαν από τις φωνές που άκουγαν! Το κλίμα στο σχολείο ήταν δραματικό!

Οι δύο αδελφοί έφυγαν αφού ο Διευθυντής απείλησε πως θα καλέσει την Αστυνομία όμως κατά την έξοδό τους... απείλησαν μέχρι και συμμαθητές των ανιψιών τους! Οι δύο ταραξίες συνελήφθησαν στις 4 το απόγευμα αφού εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις