Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου στα εγκαίνια της Λέσχης Αξιωματικών στο ΚΕΤχ

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου στα εγκαίνια της ...

Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στο κτήριο όπου εκτελούνται εργασίες

Στα εγκαίνια της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πατρών παρευρέθηκε χθες, 21 Νοέμβρη 2012, ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Βασίλης Χατζηλάμπρου, τα οποία έγιναν ανήμερα του εορτασμού της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου συνομίλησε με τον διοικητή του ΚΕΤχ ταξίαρχο Θ. Μπερέτη και το προσωπικό του στρατοπέδου, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στο κτήριο όπου εκτελούνται εργασίες με σκοπό τη μεταφορά του Στρατολογικού Γραφείου.

«Η πρόσκληση στα εγκαίνια της Λέσχης Αξιωματικών είναι τιμητική, όταν μάλιστα όλη η προσπάθεια των εργασιών για την αναβάθμιση των υποδομών που στεγάζονται στο ΚΕΤχ γίνεται με πενιχρές πιστώσεις και κονδύλια, χωρίς τα γνωστά σκάνδαλα, βασισμένη κυρίως στη δουλειά των ανθρώπων του ΚΕΤχ, και σε πείσμα όλων όσοι σχεδιάζουν το κλείσιμο του στρατοπέδου και την ιδιωτικοποίηση του Τεχνικού, ως υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δηλώνουμε από τώρα ότι εμείς θα είμαστε παρόντες και στα εγκαίνια του κτηρίου της Στρατολογίας» είπε ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις