Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανυπότακτη Πολιτεία: Να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων

Ανυπότακτη Πολιτεία: Να επανέλθει στο Δη...

Επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Νέο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητά από τον πρόεδρο του Σώματος ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Χρήστος Πατούχας.

Στο κείμενο της επιστολής επισημαίνεται:

Ελπίζουμε ότι έχετε αντιληφθεί ότι ο πόλεμος εντείνεται! Η επίθεση εναντίον των εργαζομένων, η επίθεση εναντίον της Αυτοδιοίκησης κλιμακώνονται! Παρά τις πολύ μεγάλες αντιδράσεις  Δημοτικών Συμβουλίων, παρά τον έντονο αγώνα των εργαζομένων, η Κυβέρνηση αντεπιτίθεται. Ο αρμόδιος Υπουργός εξαγγέλλει διαθεσιμότητα όλου του υπάρχοντος προσωπικού ΙΔΑΧ. Ταυτόχρονα οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου πέφτουν βροχή.

Είναι  για αυτούς τους λόγους προφανής  η ανάγκη εντονότερης στήριξης  και διεύρυνσης του μετώπου  των αγώνων. Το Δημοτικό μας  Συμβούλιο, έχει χρέος να ανταποκριθεί  σε αυτήν την ανάγκη.

Κύριε  Πρόεδρε, θεωρούμε απαραίτητο, μετά και την έκτακτη συνέλευση της ΠΕΔ που γίνεται την Δευτέρα, να συγκαλέσετε σε συνεννόηση με τον κ. Δήμαρχο σε έκτακτη νέα συνεδρίαση το Συμβούλιο. Για να εξετάσουμε την κατάσταση και τις ενέργειες μας. Σας προτείνουμε αυτή η έκτακτη σύγκλιση να είναι την Τρίτη 27/11/2012.

Περιμένουμε τις ενέργειες σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις