Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Οι Κινέζοι της Fosun ζήτησαν πληροφορίες για την αγορά του λιμανιού - Μετέχουν και στον Όμιλο "Folli Follie"

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Οι Κινέζοι τ...

Παραμένει ενεργό και το ενδιαφέρον Μυτιληναίου

Διερευνητικό ενδιαφέρον για την αγορά του λιμανιού της Πάτρας εκδηλώνει μεγάλος επενδυτικός όμιλος, κινέζικων συμφερόντων, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr. Εκπρόσωποι του Ομίλου, στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ζήτησαν πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο για την Αξιοποίηση της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) για μια σειρά υπό αποκρατικοποίηση υποδομών, μεταξύ των οποίων και το λιμάνι της Πάτρας. Μέχρι τώρα το ενδιαφέρον τους βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο και στην φάση συλλογής στοιχείων.

Χωρίς να επαληθεύεται η πληροφορία ο κολοσσός που ζήτησε ενημέρωση για το λιμάνι της Πάτρας είναι η Fosun Group η οποία δεν είναι άγνωστη στον εγχώριο επιχειρηματικό κόσμο καθώς εδώ και δυο χρόνια έχει αποκτήσει μετοχές της εταιρείας Folli Follie.

Όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του φορέα «Invest in Greece»  (Επενδύστε στην Ελλάδα ΑΕ) Στέφανος Ησαΐας κατά τη διετία 2011-2012, έχει δεχθεί συνολικά 22 αιτήματα ενημέρωσης από διεθνείς επενδυτές με ενδιαφέρον στα λιμάνια, τουριστικά και εμπορικά.

Να σημειωθεί ότι για το λιμάνι της Πάτρας, όπως έχει γράψει το thebest.gr ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο όμιλος Μυτιληναίου, στελέχη του οποίου, προ δεκαημέρου βρέθηκαν στα γραφεία του ΟΛΠΑ και είχαν συνάντηση και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Πλατυκώστα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά