Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ιεροθέου, Κορίνθου και Σαχτούρη

Πάτρα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσει...

Λόγω εργασιών

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:

-H προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Μαυροκορδάτου, μεταξύ των οδών Ιεροθέου Αρχιεπισκόπου και Λύκωνος, για το χρονικό διάστημα από τις 27/06/2012 έως και τις 28/06/2012 και ώρες από 08.00 π.μ. έως 13.00μ.μ., λόγω εργασιών διαγράμμισης για την χωροθέτηση των Λαϊκών Αγορών Βιολογικών Προϊόντων.

-Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της δυτικής πλευράς της οδού Κορίνθου, έμπροσθεν σεισμόπληκτου και διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Κορίνθου 178, λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών (δέσμευση μίας θέσης ελεγχόμενης στάθμευσης, πλησίον του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας), έως και τις 30/6/12. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Αράτου και Ζαΐμη.

- Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της νότιας πλευράς της οδού Σαχτούρη, έμπροσθεν πολυκατοικίας επί της οδού Σαχτούρη 37, λόγω τοποθέτησης κάδου μπαζών, σήμερα και αύριο, 27/6/12. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Κορίνθου και Κανακάρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις