Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ηρώ συμπράτει με την Πολυφωνική

Η Ηρώ συμπράτει με την Πολυφωνική

Συναυλία τη Δευτέρα 9 Ιουλίου

Νέα μεγάλη συναυλία ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, αυτή τη φορά με την πολυτάλαντη συμπολίτισσα συνθέτιδα, πιανίστα και ερμηνεύτρια ΗΡΩ, με στόχο την παρουσία Αργεντίνικης μουσικής, στο Πατραϊκό κοινό.

Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο υπαίθριο θέατρο της ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ’’, στις 9.30 το βράδυ, θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ΗΡΩΣ με τo συνεργαζόμενo, με τον Οργανισμό της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Ορχηστρικό σχήμα ‘’ NUEVO SIETE ENSEMBLE’’ [ [Διεύθυνση: Χάρης Πεγιάζης, καθηγητής θεωρητικών τζαζ και κόντρα μπάσου], το οποίο είναι ήδη γνωστό, από τις πρώτες συναυλίες- αφιερώματα στον διάσημο συνθέτη Αστορ Πιατσόλα, που πραγματοποίησε πρόσφατα στην πόλη μας και το οποίο απαρτίζουν οι εξαίρετοι μουσικοί: Μαρία Γούτου [βιολί], Σέργιος Σοϊλές [φλάουτο], Νίκος Σκεπαρνιάς [κιθάρα], Διονύσης Γιούλης [ακορντεόν], Γιώργος Μεταξάς [πιάνο], Χάρης Πεγιάζης [κόντρα μπάσο] και Κώστας Κονδύλης [κρουστά].

Η είσοδος του ακροατηρίου θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται ήδη από την προσεχή Πέμπτη, από τα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679] και το δισκοπωλείο ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ [Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610 620222].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture