Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος έπινε τον καφέ του στην Πάτρα

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος έπινε τον καφέ του...

Ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ που ώθησε την καριέρα της Ρίας Αντωνίου εθεάθη σε γνωστό καφέ της Αγίου Νικολάου σήμερα το πρωί

O γνωστός μάνατζερ και παλιό επιτυχημένο μοντέλο Ηλίας Πανταζόπουλος εθεάθη σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου το πρωί στο κέντρο της Πάτρας. Ο κ. Πανταζόπουλος που συνδέθηκε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και επαγγελματικό με το πολύ όμορφο μοντέλο Ρία Αντωνίου, εθεάθη να πίνει τον καφέ του το πρωί χαλαρός στο καφέ «Greco» της Αγίου Νικολάου και Αγίου Ανδρέου.

Τώρα αν βρέθηκε στην Πάτρα για επαγγελματικό λόγο και αν ετοιμάζει κάτι στη περιοχή δεν το γνωρίζουμε. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος που αρχικά ασχολιόταν με το μπάσκετ αλλά ένας τραυματισμός στον ώμο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο άθλημα, μπήκε στη συνέχεια στον χώρο του μόντελινγκ ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε και σε ρόλο τηλεπαρουσιαστή και κριτή στο τηλεοπτικό σώου «Show Sexy».
Ο Ηλίας Πανταζόπουλος, είχε δρέψει δάφνες στις εγχώριες και τις διεθνείς πασαρέλες ως μοντέλο για μεγάλους οίκους και σχεδιαστές του εξωτερικού όπως οι Versace και τον Helmut Lang.
Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Χρήστος Δάντης, Καίτη Γαρμπή, Γιάννης Κότσιρας, αλλά και με διεθνείς καλλιτέχνες, όπως η Μπάρμπαρα Τάκερ και οι Archive. Είναι επίσης μέλος της εταιρείας management καλλιτεχνών Mafia, μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1990, σε επίσκεψή του στη Στοκχόλμη, συναντήθηκε με τη βασίλισσα Σίλβια στο παλάτι της ως καλεσμένος της. Το 1993 είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική τολμηρή φωτογράφηση του ως μοντέλου που έκανε πάταγο μαζί με το μοντέλο και μετέπειτα ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη, ενώ το 1994 έφτιαξε μαζί με τη Δωροθέα Μερκούρη το electro dance συγκρότημα Gell, των οποίων το hit λεγόταν «Μίλα μου έρωτα».

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος που εμφανίστηκε στην Πάτρα ντυμένος κομψά και σπορ, συνεχίζει να παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας, περιζήτητος στο γυναικείο φύλο.
Όπως έχει γραφτεί ήταν αυτός που έπεισε και ώθησε την Πατρινή στην καταγωγή Ρία Αντωνίου να πάρει μέρος στο ιταλικό σώου «Dancing with the stars» όπου είχε τεράστια επιτυχία και λίγο έλειψε να κερδίσει κιόλας. Η Ρία Αντωνίου με την ομορφιά και το λίκνισμα της θάμπωσε τους Ιταλούς και πλέον ακολουθεί καριέρα στη γειτονική χώρα.

Ο δραστήριος Ηλίας Πανταζόπουλος αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι δεν έχει επαγγελματικά απωθημένα παρά μόνο προσωπικά, αφού θα ήθελε πολύ να έχει κάνει κάποια πράγματα και να έχει αποφύγει κάποια άλλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight