Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Οι Natural Beat σε ένα ξεχωριστό live στο καλοκαιρινό «Ρόδον»

Πάτρα: Οι Natural Beat σε ένα ξεχωριστό ...

Το γνωστό Πατρινό γκρουπ του Johnny Ανδριόπουλου θα εμφανιστεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου παίζοντας ροκ, ρέγκε και σόουλ ρυθμούς

Ένα ξεχωριστό live θα πραγματοποιηθεί στο καλοκαιρινό μπαρ ρέστωραν «Ρόδον» στην Ηρώων Πολυτεχνείου την Τετάρτη 20 Ιουνίου το βράδυ.

Το «Ρόδον» του επιχειρηματία Κώστα Σακκή που άνοιξε και πάλι τις πύλες του ανανεωμένο και ξεχωριστό μετά από 4 χρόνια έχοντας τη σφραγίδα του αρχιτέκτονα Θόδωρου Κονδύλη στη διακόσμηση, θα παρουσιάσει το Πατρινό συγκρότημα Natural Beat που είναι ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο μεταξύ της Πατρινής νεολαίας.

«Ψυχή» και ιδρυτής των Natural Beat είναι ο μαέστρος Johnny Ανδριόπουλος που έχει επανειλημμένα συνεργαστεί με το κέντρο Χάραμα. Οι Natural Beat υπόσχονται μία δροσερή καλοκαιρινή βραδιά στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Ρόδον» που θυμίζει νησί, με ήχους της ροκ μουσικής σκηνής αλλά και ρέγκε, χιπ χοπ και σόουλ. Το σχήμα αποτελούν εκτός από τον ταλαντούχο Johnny Ανδριόπουλο που θα παίξει πιάνο, η Ελένη Σπυράτου – φωνή, ο Χρήστος Παγκόπουλος – ντραμς, ο Μιχάλης Δάρμας – κοντραμπάσο και ο Χρήστος Μπίμπας – τρομπέτα.

Οι Natural Beat αναμένεται να χαρίσουν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με ακουστική κιθάρα και μουσικές που θα ταξιδέψουν και θα διασκεδάσουν τον κόσμο. Το γκρουπ είχε εμφανιστεί με επιτυχία και τον περασμένο Μάρτιο στο Beer Bar Q στην Ακτή Δυμαίων.

Το «Ρόδον» επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα πολλές ακόμα σπέσιαλ βραδιές τόσο μουσικές όσο και γευστικές. Όπως ανέφερε ο Κώστας Σακκής στο thebest.gr, το «Ρόδον» ετοιμάζει μέσα στο καλοκαίρι ένα "γαστρονομικό" 10ήμερο Ιταλικών γεύσεων που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει και θα προσελκύσει το κοινό.

Το «Ρόδον» στον ένα και πλέον μήνα που επαναλειτουργεί έχει αγκαλιαστεί από τους Πατρινούς και όχι μόνο ενώ λίγες μέρες πριν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές και καλοί φίλοι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης φύγουν για τα γήπεδα της Πολωνίας, είχαν προλάβει να κάνουν ένα πέρασμα από το καλοκαιρινό «Ρόδον» όπου χαλάρωσαν και ήπιαν το ποτό τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight