Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Βραδιά Τσέχωφ στα Λουσικά

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Βραδιά Τσέχωφ στα Λουσικά

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στα πλαίσια της πολιτιστικής του δραστηριότητας διοργανώνει θεατρική βραδιά με την  κωμωδία του Άντον Τσέχωφ «Πρόταση γάμου» που παρουσιάζεται από το Θεατρικό Εργαστήρι Ιωαννίνων – θίασος «Κύκλος» την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 7:30μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο στα Λουσικά με είσοδο ελεύθερη. Λίγα  λόγια για το έργο:

Με την «Πρόταση γάμου», μέσα από αυτή την φάρσα της  προεπαναστατικής Ρωσίας, ο Τσέχωφ, ο μεγάλος Ρώσος δραματουργός, αποδεικνύει πως η ανθρώπινη ματαιοδοξία αλλά και μικρότητα είναι παρούσα σε όλες τις εποχές.

Μας παρουσιάζει την ιστορία ενός τρομοκρατημένου ξεπεσμένου «αγροτοαριστοκράτη»  ο οποίος ξεκινάει να ζητήσει σε γάμο την κόρη του κατά τα φαινόμενα φίλου και γείτονά του γαιοκτήμονα. Κάθε φορά όμως που αγωνιά να αρθρώσει το «λαμβάνω την τιμή να ζητήσω την χείρα της κόρης σας» κλπ, σκοντάφτει πάνω σε ένα σωρό παρεξηγήσεις κατά τις οποίες περιπλέκονται «χωράφια, σπίτια, τούβλα, σκυλιά, παππούδες, θειάδες, συμβόλαια, θεριστέδες…» κι ο χορός της φάρσας τελειωμό δεν έχει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture