Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο Γιάννης Σπανός τις ημέρες των γιορτών στην «Ακτή Δυμαίων»

Πάτρα: Ο Γιάννης Σπανός τις ημέρες των γ...

Ο αγαπημένος συνθέτης θα εμφανιστεί από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την πρωτοχρονιά

Ο αγαπημένος συνθέτης Γιάννης Σπανός θα εμφανίζεται στη σκηνή της ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την πρωτοχρονιά. Θα συνοδεύεται από το μουσικό σχήμα "ήταν μια φορά", στο τραγούδι η Ασπασία Θεοφίλου, ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, η Χρύσα Παναγιωτοπούλου, ο Λευτέρης Λαέρτης, η Άκης Μολάκης, guest ο τενόρος Νίκος Παπακώστας σε ρόλο έκπληξη...

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο μαέστρος Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Ο σεφ Κώστας Λιαπάτης θα επιμεληθεί το εορταστικό μενού που θα περιλαμβάνει: καπνιστό σολωμό, σορμπέ λεμόνι, ρολό γαλοπούλας με αποξηραμένα φρούτα και παραδοσιακή γέμιση, αγριογούρουνο ταϋγέτου με μαυροδάφνη, δαμάσκηνα, μανιτάρια και πατάτες ρισολέ.

Γλυκό σοκολατόπιτα με σως λευκής σοκολάτας. Επίσης το μενού θα συνοδεύετε από μια φιάλη επιλεγμένου κρασιού. Τιμή ανά άτομο 35 ευρώ. Η τιμή της φιάλης θα είναι 120 ευρώ κομπλέ ανά τέσσερα άτομα στην πλατεία και 90 ευρώ στον εξώστη.

Η διεύθυνση και το προσωπικό της ΑΚΤΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ εύχεται σε όλους καλές γιορτές και υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες γιορτινές βραδιές με ένα υπέροχο πρόγραμμα και τον αγαπημένο συνθέτη Γιάννη Σπανό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture