Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άφαντος ο Ευ. Βενιζέλος – Αποφασισμένος ο Δήμος για τη λιμενική ζώνη της Πάτρας

Άφαντος ο Ευ. Βενιζέλος – Αποφασισμένος ...
Βγενόπουλος Φάνης

Σε κάθε περίπτωση το Δημοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στις δυναμικές ενέργειες που έχει αποφασίσει

Άφαντος παραμένει από χθες το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Δήμος της Πάτρας επιχειρεί να έρθει σε συνεννόηση μαζί του για να υπάρξει συνάντηση για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης, ωστόσο ακόμη δεν έχει βγει άκρη.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο στο thebest.gr ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Δήμος αναμένει το μεσημέρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το πότε θα γίνει η συνάντηση.

Τότε, έχει υποσχεθεί ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Αντιπροέδρου να επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννακόπουλο, για να προσδιοριστεί το εάν και πότε θα συναντηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πάτρας με τον κ. Βενιζέλο, για την παραχώρηση του παράκτιου μετώπου της πόλης.

Στο μεταξύ, νέα δεδομένα δημιουργεί η θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επί της ουσίας πετά στο καλάθι των αχρήστων τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και του Δήμου της Πάτρας για την παραχώρηση των 3,5 χιλιομέτρων του θαλάσσιου μετώπου της πόλης στους δημότες.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει τις αποφάσεις που έλαβε για το θέμα (αποκλεισμός εισόδων, κατεδάφιση κιγκλιδωμάτων στη λιμενική ζώνη κτλ).

«Οι αποφάσεις του Σώματος είναι δεδομένες και αυτές θα υλοποιηθούν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας επί της ουσίας ότι πρόθεση του Δήμου Πατρέων είναι η μονομερής εφαρμογή του Μνημονίου παραχώρησης της παράκτιας έκτασης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνις τινάζει στον αέρα την παραχώρηση της λιμενικής ζώνης στο Δήμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις