Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής: Τρεις Καλλιτέχνες-Τρεις Απόψεις

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής: Τρεις Καλλι...

Σήμερα Παρασκευή στο Ιντεάλ

Εγκαινιάζεται σήμερα στο «Ιντεάλ» στην Αγ. Νικολάου στην Πάτρα, η έκθεση τριών καλλιτεχνών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 9 μ.μ.

Τρεις  καλλιτέχνες, ο Γιώργος Μελάτος, ο Γιώργος Τζιόκας  και ο Φώτης Παναγιωτόπουλος με κεντρικό θέμα την ανθρώπινη φιγούρα θα παρουσιάσουν την δουλειά τους ο καθένας με μια διαφορετική πρόταση συνθέτοντας  ένα τρίπτυχο υψηλής αισθητικής.

Μέσα σε καιρούς ταραγμένους η ηχηρή παρουσία των πνευματικών ανθρώπων γίνεται επιτακτική.

Σε μία εποχή που η ανθρώπινη υπόσταση βάλλεται από παντού και αμφισβητείται, σε μια εποχή που όλα μοιάζουν να καταρρέουν, οι τρεις καλλιτέχνες ορθώνουν μια φωνή αντίστασης, μια φωνή παρουσίας.

Η εύθραυστη ισορροπία ενός κόσμου που φθάνει στα όρια του, γεννά την ανάγκη για επαναπροσδιορισμούς αξιών. Η συνάντηση των ανθρώπων κάτω από τις φτερούγες της τέχνης μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία τους να προκαλέσουν αλλαγές ή να προτείνουν κάτι καινούργιο.

Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture