Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
Ανακοινώνεται και επίσημα πλέον, ότι οι Kwoon θα βρίσκονται στη συναυλία των Mogwai το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club, στην Αθήνα. Το αγαπημένο Γαλλικό συγκρότημα, θα σηκώσει αυλαία στο σημαντικότερο live του φετινού χειμώνα.
Μία συνάντηση που βρίσκει για πρώτη φορά μαζί, στο ίδιο live τους Mogwai και τους Kwoon. Μία μοναδική ευκαιρία για τους απανταχούς φίλους της post-rock και όχι μόνο μουσικής, με εισιτήριο προπώλησης στα 28 ευρώ.
Οι Kwoon αντιπροσωπεύουν τη νέα δύναμη της παγκόσμιας post-rock σκηνής και ότι πιο φρέσκο και ανανεωτικό έχει βγάλει η Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια. Με αριστοτεχνικά τραγούδια όπως το I lived on the moon και επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, όπως και το 2010 στην Αθήνα που ενθουσίασαν το ελληνικό κοινό, οι Kwoon έχουν καταφέρει να εδραιώσουν την αξία τους στη μουσική βιομηχανία. Παράλληλα η εμφάνισή τους στο Fuzz Club το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ακούσουμε και τραγούδια από το νέο τους ΕΡ The Guillotine Show, που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα.
Οι Γάλλοι Kwoon άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο ελληνικό κοινό τον Μάρτιο του 2010 (όταν εμφανίσθηκαν στο Fuzz με τους Piano Magic) και δημιούργησαν ένα πολύ θετικό “θόρυβο” που έχει συνεπάρει τα διεθνή μέσα, αλλά και το παγκόσμιο alternative μουσικόφιλο κοινό από το 2006, όταν κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ Tales and Dreams, που εμπεριέχει το I lived on the moon ένα video-sensation που απέσπασε πολλά βραβεία και συγκίνησε με το μελαγχολικό του “touch”. Οι κριτικοί γράφουν για την αναγέννηση της Γαλλικής μουσικής και το όνομά τους αναφέρεται δίπλα σε αυτό των Sigur Ros, Explosions in the sky, Mogwai, Mono και φυσικα των Godspeed You! Black Emperor.
Τρία χρόνια μετά γεμάτοι από live εμπειρίες και διθυράμβους από παγκόσμιο κοινό και κριτικούς οι Kwoon κυκλοφορούν το When the flower were singing... ένα άλμπουμ γεμάτο δυναμική και post-rock λυρισμό επιβεβαιώνοντας την αξία τους. Στη συνέχεια συνεχίζουν με tour παγκόσμιας εμβέλειας, κρατώντας ψηλά τη σημαία του alternative και progressive post-rock.
Δεν συμβαίνει πολύ συχνά ένα μουσικό θέμα ή τραγούδι να εμπεριέχει τόση πολύ φαντασία και λυρισμό και όσοι έχουν τη σπάνια ευκαιρία να νιώσουν live την μουσική εμπειρία που ακούει στο όνομα Kwoon, πραγματικά εκτιμούν την ιδιοφυία της μουσικής τους. Μίας μουσικής που καταφέρνει να απελευθερώνει τη φαντασία μας και καλμάρει τη ψυχή μας. Αυτό είναι που κάνει τη μουσική των Kwoon τόσο σημαντική και τόσο απαραίτητη ενώ ταιριάζει αλληλένδετα με αυτή των Mogwai. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που τους έχουν χαρακτηρίσει ως τους "νέους Mogwai".
Οι Kwoon, η νέα δύναμη του αυθεντικού post-rock, θα συναντήσουν για πρώτη-παγκόσμια τους Mogwai, τη ναυαρχίδα της Σκωτσέζικης post-rock σχολής, στο Fuzz Club, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου σε μία βραδιά πρωτόγνωρης μουσικής εμπειρίας, μιας και σπάνια σε συναυλία ο καλλιτέχνης καταφέρνει να αγγίζει το θεατή, σε τέτοιο συναισθηματικό επίπεδο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








