Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο στοργικός πατέρας Johnny Depp

Ο στοργικός πατέρας Johnny Depp

Μίλησε για τα παιδιά του και για το νόημα της ζωής του

Στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp για το νόημα της ζωής του, την οικογένεια του καθώς και για τα χρήματα που κερδίζει από τις ταινίες του. Είναι 48 χρονών και λατρεύει την οικογένειά του «είναι όλος ο κόσμος μου. Μου αρέσει πολύ να δουλεύω και να μπορώ να πηγαίνω κάθε βράδυ στο σπίτι, κοντά τους».

Ποιο είναι για τον διάσημο ηθοποιό το νόημα της ζωής; «το να έχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια. Για παράδειγμα, το να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου ως πατέρας» και προσθέτει «μερικές φορές προσπαθώ ν’ ανακτήσω αυτό το συναίσθημα παίζοντας μαζί τους, κοιτώντας τη χαρά στα μάτια τους, και μου έρχεται να κλάψω». Ο συναισθηματικός μπαμπάς αποκαλύπτει πως διατηρεί την δική του παιδική αθωότητα πάντα με μια δόση χιούμορ «πρόκειται μάλλον για άγνοια. Πρέπει να είμαι λίγο χαζός, δεν ξέρω» ενώ ρόλο σε αυτό παίζουν τα παιδιά του «να βρίσκεσαι μαζί με τα παιδιά σου, να τα βλέπεις να βιώνουν πράγματα για πρώτη φορά, αναπτύσσοντας τη φαντασία του και αφήνοντας την εξυπνάδα τους ν’ ανθίσει».

Ο 48χρονος ηθοποιός εξηγεί πως πριν αποκτήσει παιδιά η ζωή του είχε άλλο νόημα «από τη στιγμή που κράτησα το πρώτο μου παιδί στα χέρια, κατάλαβα πόσο ανόητος υπήρξα. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής μου ήταν τα παιδιά μου». Όσο για τα χρήματα που κέρδιζε και συνεχίζει να κερδίζει από τις ταινίες του εξηγεί «για πολλά χρόνια, αντιστεκόμουν στις υψηλές αμοιβές, γιατί θεωρούσα πολύ δύσκολο να κάνω μια ταινία μόνο και μόνο για τα χρήματα. Δεν είναι εύκολο να πεις “όχι” σε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, όσο πειθαρχημένος κι αν νομίζεις ότι είσαι». Τώρα όμως και τα χρήματα έχουν άλλο ρόλο στην ζωή του «παρόλο που έχουμε την πολυτέλεια να ζούμε σε διαφορετικά μέρη, η ζωή μας κατά βάση είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Κυρίως για τα παιδιά. Τα χρήματα αγοράζουν την απομόνωση, την ασφάλεια αλλά και την ανεξαρτησία. Δεν έχω υιοθετήσει έναν πολυτελή τρόπο ζωής, με εξαίρεση κάποια ακριβά μπουκάλια κρασί και τον μικρό μας παράδεισο στην Καραϊβική όπου χαλαρώνω όλη μέρα με την οικογένεια μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight