Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αναχωρεί για Λεμεσό η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής

Αναχωρεί για Λεμεσό η Νεανική Χορωδία τη...

Πρόκειται να λάβει μέρος στο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών

Tην Τετάρτη 21η Σεπτεμβρίου, η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής, για τη Λεμεσό της Κύπρου, προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί στην αδελφοποιημένη με την Πάτρα Κυπριακή πόλη, εκπροσωπώντας την πόλη μας αλλά και την Ελλάδα. Η όλη οργάνωση ανήκει στην Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού «Επιλογή».

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Νέναντ Μπογκάνοβιτς. Στο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών, θα λάβουν μέρος χορωδίες από την Αίγυπτο, Ιορδανία, Λίβανο, Ισραήλ, Γαλλία, Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία, Εσθονία, Ουγγαρία, αλλά και από την Ελλάδα και την Κύπρο, με 400 και πλέον συνολικά χορωδούς.

Το τετραήμερο αυτό μουσικό γεγονός, θα συνδυάσει κοινωνικές, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως εργαστήρια, διαλέξεις, συναυλίες κ.λπ., ενώ θα είναι ανοικτό όχι μόνον για τις επιλεγμένες χορωδίες, αλλά και για εκπροσώπους μουσικών και εκπαιδευτικών οργανισμών, μαέστρους, διοργανωτές πολιτιστικών προγραμμάτων και μέλη χορωδιών της Μεσογείου.

Η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής, που για πρώτη φορά εξέρχεται των συνόρων, με τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού και στο πιάνο την Αλμπένα Πένκοβα, θα παρουσιάσει, πλέον των άλλων, προγράμματα από την Ελληνική χορωδιακή πράξη, θα μετάσχει σε εργαστήρια και διαλέξεις, ενώ θα δώσει συναυλίες στο Θέατρο Ριάλτο της Λεμεσού και στο αρχαίο αμφιθέατρο του Κουρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture