Κάνει λόγο για ψεύδη, εμπάθεια και απόπειρα συγκάλυψης ανεπάρκειας
Με αιχμηρή απάντηση 28 λέξεων σχολιάζει o υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσονας Φωτήλας τις 1028 λέξεις της ανακοίνωσης του Δήμου Πατρέων, κάνοντας λόγο για ψεύδη, εμπάθεια και απόπειρα συγκάλυψης ανεπάρκειας.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναφέρει: "Στις 1028 λέξεις που χρησιμοποίησε ο Δήμος Πατρέων, γεμάτες με ανοίκειους και απρόκλητους χαρακτηρισμούς, εμπάθεια, ψέματα και μισές αλήθειες, έχω να απαντήσω με 28: Αν σ' έναν άνθρωπο που πασχίζει για τον Πολιτισμό και την πόλη, επιφυλάσσουν υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για να κρύψουν την δική τους ανεπάρκεια, καταλαβαίνει κανείς γιατί η Πάτρα αργοσβήνει".

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιάσων Φωτήλας: «Παρακαλάμε τον δήμαρχο να του φτιάξουμε τα σιντριβάνια»- Ειδήσεις και για το Δημοτικό Θέατρο στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους
Ιάσων Φωτήλας: «Παρακαλάμε τον δήμαρχο να του φτιάξουμε τα σιντριβάνια»- Ειδήσεις και για το Δημοτικό Θέατρο στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











