Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρ. Σκούρτης

Τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ επισκέφθηκε ο...

Συζητήθηκαν οι δράσεις που πρέπει να ληφθούν για την αναβάθμιση των υπηρεσιών

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, συνοδευόμενος  από το Γενικό Διευθυντή Μεταφορών,  Ανδρέα Πανδή, επισκέφθηκαν σήμερα  το πρωί τις εγκαταστάσεις  του ΚΤΕΟ στην περιοχή Άγιος  Ιωάννης.
Αντικείμενο  της επίσκεψης και της συνάντησης με τον Διευθυντή του ΚΤΕΟ, Σπύρο Βασιλάκη, ήταν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για τη λειτουργική αναβάθμιση και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους χρήστες.
Στο πλαίσιο  αυτό αποφασίσθηκαν μια σειρά  ενεργειών που πρέπει να γίνουν σε εύθετο χρόνο, με κορυφαίο στόχο τη λήψη πιστοποίησης ISO.
Όπως  προέκυψε από την επιτόπια  επίσκεψη, οι τεχνικές υποδομές  του ΚΤΕΟ βρίσκονται σε άρτιο  επίπεδο και κυρίως οι ηλεκτρονικές, ενώ η λειτουργικότητα των  παρεχομένων υπηρεσιών σε συνδυασμό με το μειωμένη οικονομική επιβάρυνση των χρηστών, το καθιστούν ελκυστικό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, Χ. Σκούρτης μετά την επίσκεψη  δήλωσε μεταξύ των άλλων:
«Επισκέφθηκα  σήμερα μαζί με το Γενικό  Διευθυντή Μεταφορών Ανδρέα Πανδή τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ και είχαμε με τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους σε αυτό μια πολύ εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση.
Ο τεχνικός  έλεγχος των οχημάτων είναι  πλέον απαραίτητος για να εξασφαλισθεί  η ασφάλεια των εποχουμένων  και να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.
Στο πλαίσιο  αυτό, είμαστε αποφασισμένοι να  βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο  τις παρεχόμενες υπηρεσίες του  ΚΤΕΟ προς πολίτες και γι’  αυτό τον λόγο, το επόμενο   χρονικό διάστημα, μετά την εισηγητική  πρόταση του Γενικού Διευθυντή θα δρομολογήσουμε τις απαιτούμενες ενέργειες και δράσεις. Στόχος μας είναι τα ΚΤΕΟ να αναβαθμίσουν ποιοτικά την λειτουργία τους και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.
Γι’ αυτό  το λόγο θα εξασφαλίσει η  συγκεκριμένη υπηρεσία πιστοποίηση (ISO) και παράλληλα θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για να περνούν από τεχνικό έλεγχο και οι μηχανές.
Θα βελτιώσουμε  βεβαίως και την εικόνα του  χώρου με τον απαραίτητο εξωραϊσμό  κυρίως του περιβάλλοντος χώρου  και είμαι αισιόδοξος ότι θα ανοίξει μια νέα σελίδα για το ΚΤΕΟ, πιο παραγωγική και η οποία να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, συνοδευόμενος από το Γενικό Διευθυντή Μεταφορών, Ανδρέα Πανδή, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ στην περιοχή Άγιος Ιωάννης.

Αντικείμενο της επίσκεψης και της συνάντησης με τον Διευθυντή του ΚΤΕΟ, Σπύρο Βασιλάκη, ήταν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για τη λειτουργική αναβάθμιση και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους χρήστες.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκαν μια σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν σε εύθετο χρόνο, με κορυφαίο στόχο τη λήψη πιστοποίησης ISO.

Όπως προέκυψε από την επιτόπια  επίσκεψη, οι τεχνικές υποδομές  του ΚΤΕΟ βρίσκονται σε άρτιο  επίπεδο και κυρίως οι ηλεκτρονικές, ενώ η λειτουργικότητα των  παρεχομένων υπηρεσιών σε συνδυασμό με το μειωμένη οικονομική επιβάρυνση των χρηστών, το καθιστούν ελκυστικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Χ. Σκούρτης μετά την επίσκεψη δήλωσε μεταξύ των άλλων:

«Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με το Γενικό Διευθυντή Μεταφορών Ανδρέα Πανδή τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ και είχαμε με τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους σε αυτό μια πολύ εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση.

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι πλέον απαραίτητος για να εξασφαλισθεί η ασφάλεια των εποχουμένων και να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΤΕΟ προς πολίτες και γι’  αυτό τον λόγο, το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά την εισηγητική πρόταση του Γενικού Διευθυντή θα δρομολογήσουμε τις απαιτούμενες ενέργειες και δράσεις. Στόχος μας είναι τα ΚΤΕΟ να αναβαθμίσουν ποιοτικά την λειτουργία τους και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Γι’ αυτό το λόγο θα εξασφαλίσει η συγκεκριμένη υπηρεσία πιστοποίηση (ISO) και παράλληλα θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές για να περνούν από τεχνικό έλεγχο και οι μηχανές.

Θα βελτιώσουμε  βεβαίως και την εικόνα του  χώρου με τον απαραίτητο εξωραϊσμό  κυρίως του περιβάλλοντος χώρου  και είμαι αισιόδοξος ότι θα ανοίξει μια νέα σελίδα για το ΚΤΕΟ, πιο παραγωγική και η οποία να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις