Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

20 εκατομμύρια δολάρια θα κοστίσει ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν...!

20 εκατομμύρια δολάρια θα κοστίσει ο γάμ...

H υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!

Αν δεν σας έχει σοκάρει κάτι όλη μέρα, αυτή η είδηση σίγουρα θα το πετύχει! Σύμφωνα με το περιοδικό Star, ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν και του παίχτη του NBA, Κρις Χάμφρι θα κοστίσει κάτι... ψιλά.

Η Κιμ θα έχει 1000 καλεσμένους και κάνοντας ένα τόσο «εξτραβαγκάντ» γάμο, τα έξοδα ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής.

Αρχικά το κόστος του event ανερχόταν στα 10 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το εντυπωσιακό νούμερο έχει ήδη διπλασιαστεί, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Star. Και όπως λένε κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, αναμένεται να ξεπεράσει ακόμα και τα 20 εκατ. όσο πλησιάζει ο γάμος στις 31 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι θα έχει ένα μεγάλο αριθμό αγαπημένων που θα βρεθούν στη χαρά τους. «Δεν έχει βρεθεί ακόμα η τοποθεσία, αλλά η Κιμ έχει ήδη καλέσει τουλάχιστον 1.000 άτομα και ο κατάλογος όλο και μεγαλώνει», λέει ένας εκ των έσω. «Η αρχική ιδέα ήταν να γίνει ο γάμος στην ακτή, αλλά με τόσο κόσμο, αυτό είναι αδύνατον...»

Με λίγα λόγια, η Κιμ θέλει έναν γάμο όπως αυτό του Γουίλιαμ και της Κέιτ. «Μετά την τελετή, η Κιμ θέλει όλος ο κόσμος να τους παρακολουθεί ενώ το ζευγάρι θα χαιρετάει. Ακριβώς όπως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight