Έχουν ήδη συγκεντρωθεί 40 τόνοι
Συντονισμένη προσπάθεια για καθαρότερους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στη Μεσσάτιδα καταβάλουν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες καθαριότητας. Ο Ο Δήμος Πατρέων υλοποιεί από την αρχή του έτους ένα εκτεταμένο πρόγραμμα για τη βελτίωση της εικόνας της Δημοτικής Ενότητας.
Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει γίνει αποκομιδή περίπου 40 τόνων κλαδιών και άλλων βαρέων αντικειμένων από την ευρύτερη περιοχή, ενώ είναι σχετικά μικρός ο αριθμός των πολιτών που έχουν ζητήσει τη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών της Μεσσάτιδας για να παραλάβουν από τις κατοικίες τους οικοσυσκεύες, στρώματα και άλλα βαρέα αντικείμενα.
Στην Μεσσάτιδα για την αποκομιδή στα ογκώδη και βαρέα αντικείμενα είναι απαραίτητη η κλήση στα τηλέφωνα 2610-521823 και 2613-600920 για τη σχετική προ συνεννόηση ώστε να γίνεται δωρεάν η αποκομιδή κλαδιών και άλλων αντικειμένων και όχι η ανεξέλεγκτη απόρριψη τους παραπλεύρως των κάδων.
Αρκούν λίγες, μικρές κινήσεις από τους πολίτες για να διευκολύνουν στα μέγιστα το έργο του τομέα καθαριότητας και των εργαζομένων.
Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αποτελεί καθημερινή υπόθεση. Στην προσπάθεια αυτή καθοριστική είναι και η συμβολή των πολιτών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










