Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 6 ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν για τα χρήματα

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

«Επιλέγουν τον γάμο από συμφέρον»

Τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο γάμο, όταν πρόκειται για την οικονομική σταθερότητα.

Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι πηγαίνουν τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και αποδέχονται την πρόταση γάμου μόνο όταν βλέπουν οικονομικό συμφέρον.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τα ραντεβού με αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται να διαβάσετε ποια είναι τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν κάποιον για τα χρήματα.

Τα 6 ζώδια που παντρεύονται κάποιον για τα χρήματα
Τοξότης
Ιχθύες
Λέων
Σκορπιός
Ταύρος
Ζυγός

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι λάτρεις των ταξιδιών, είτε αυτό σημαίνει να πετάξετε στις Κάννες με ιδιωτικό αεροπλάνο είτε να καθίσετε στην πρώτη σειρά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Για να πηγαίνετε από μέρος σε μέρος και να έχετε συναρπαστικές εμπειρίες χρειάζονται χρήματα.

«Οι Τοξότες είναι απόλυτα φοβικοί με τις δεσμεύσεις αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα αν τους δοθεί το ελεύθερο με το μπλοκ επιταγών», λέει η Tara Bennet, αστρολόγος στο Mediumchat.  Αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν είναι πρόθυμο να συμβιβαστεί, αλλά θα είναι σε επιφυλακή για έναν σύντροφο που μπορεί να χρηματοδοτήσει τις ακριβές συνήθειές του.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες δεν είναι μόνο οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά είναι επίσης και ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Ως εκ τούτου, φαντασιώνονται τα πάντα, «από έναν κινηματογραφικό γάμο μέχρι ένα ταξίδι του μέλιτος στο νησί Μπόρα Μπόρα», σημειώνει η Bennet.

Αλλά αυτές οι φαντασιώσεις δεν είναι φθηνές. «Οι Ιχθύες με κυβερνήτη τον Δία παρασύρονται εύκολα από έναν σύζυγο που μπορεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη πολυτέλεια» λέει η αστρολόγος Valerie Evans.

Αυτή η VIP προσέγγιση μπορεί να μεταφραστεί και στις φιλίες, καθώς συχνά οι Ιχθύες θέλουν να κάνουν παρέα μόνο με ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν υψηλό κύρος.

Λέων
Οι Λέοντες είναι ισχυροί, εξωστρεφείς ηγέτες που αναζητούν συντρόφους στο ίδιο επίπεδο με αυτού. Αυτό συχνά σημαίνει ότι θέλουν για σύντροφο κάποιον πλούσιο και με επιρροή.

«Βλέπουν τους εαυτούς τους ως λαμπερά αστέρια και περιμένουν από τον σύντροφό τους να αντικατοπτρίζει τη δική τους εικόνα», λέει η Bennet. Επειδή είναι ένα τόσο ισχυρό ζώδιο, είναι εύκολο γι’ αυτούς να βρουν ένα εύπορο ταίρι. Μπορούν να τραβήξουν οποιονδήποτε στην τροχιά τους με το αδιαμφισβήτητο χάρισμα και τη θετικότητά τους.

Σκορπιός
Σύμφωνα με την Bennet, οι φιλόδοξοι Σκορπιοί είναι υπολογιστικοί σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, ακόμη και στον έρωτα. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρουν ένα ταίρι που θα τους προσφέρει οικονομική σταθερότητα, τότε θα το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Evans λέει ότι οι Σκορπιοί έχουν ως κίνητρο «το σεξ, το χρήμα, την ακίνητη περιουσία, τα μυστικά και τα περιουσιακά στοιχεία των άλλων», γεγονός που τους κάνει να ανυπομονούν να φτάσουν στην εκκλησία και να βρεθούν στο πλευρό του συζύγού τους μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Βλέπουν επίσης το γάμο ως έναν τρόπο να αναβαθμίσουν την κοινωνική τους θέση. «Ορμώμενοι από την ανάγκη τους για εξουσία, θα επιλέξουν το χρήμα έναντι της αγάπης οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας», προσθέτει η Bennet.

Ταύρος
Οι Ταύροι λατρεύουν βαθιά την σπατάλη. «Οι Ταύροι αγαπούν τα ωραία πράγματα στη ζωή, αλλά δεν έχουν την ορμή να δουλέψουν γι’ αυτά», εξηγεί η Bennet για το ζώδιο που συχνά θεωρείται τεμπέλης.

Εκτός από τις υλιστικές τους τάσεις, οι Ταύροι δίνουν μεγάλη αξία στη σταθερότητα και την άνεση. Η επίτευξη οικονομικής ασφάλειας είναι πιθανότατα στη λίστα των στόχων τους. Γι’ αυτό δεν διστάζουν να παντρευτούν κάποιον με χρήματα για να πετύχουν τον στόχο τους.

«Βλέπουν το γάμο ως μια ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή που θέλουν χωρίς να καταβάλουν σκληρή προσπάθεια», προσθέτει η Bennet.

Ζυγός
Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, οι Ζυγοί θέλουν να ζουν πλουσιοπάροχα. Έχουν ακριβό γούστο, ειδικά όταν πρόκειται για τα ρούχα τους, τις γευστικές τους προτιμήσεις ή τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Είναι πρόθυμοι να παντρευτούν για τα χρήματα για να αποκτήσουν τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής που θέλουν.

«Τα χρήματα έλκουν τους Ζυγούς όπως ο σκόρος τη φλόγα. Έχουν ανάγκη να περιβάλλονται από κομψότητα και ομορφιά για να νιώθουν ικανοποιημένοι», λέει η Bennet.

Λόγω των ισχυρών κοινωνικών τους δεξιοτήτων, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ενταχθούν στην υψηλή κοινωνία. Θα χρησιμοποιήσουν τη γοητεία τους για να χτίσουν γρήγορα σχέσεις με τους πλούσιους και τους ισχυρούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being