Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σε 4 ζώδια

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

«Μέσα στους επόμενους 12 μήνες ίσως ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας»

Ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη κι αν δεν το περιμένετε.

Για μερικά ζώδια, οι επόμενοι 12 μήνες ίσως φέρουν στη ζωή τους μία σχέση που μπορεί και να οδηγήσει σε αιώνια δέσμευση. Ας δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν και να αρραβωνιαστούν ή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες.

Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σε 4 ζώδια – «Μέσα στους επόμενους 12 μήνες ίσως ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας»
Ιχθύες
Παρθένος
Αιγόκερως
Καρκίνος

Ιχθύες
Οι Ιχθύες δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα ότι ο έρωτας πρόκειται να τους χτυπήσει την πόρτα ξαφνικά, αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμοι όταν αυτό συμβεί. Παρόλο που νιώθουν άνετα και μόνοι τους, προσαρμόζονται εκπληκτικά γρήγορα στην καθημερινότητα μέσα σε μια σχέση. Δεν σαμποτάρουν, ούτε αμφιταλαντεύονται και ξεκαθαρίζουν τα δύσκολα θέματα από την αρχή, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα. Αυτό επιτρέπει στις σχέσεις τους να προχωρούν με αρκετά γρήγορο ρυθμό, γιατί ξέρουν τι ψάχνουν και πραγματικά εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Αν είναι σωστό, τότε είναι σωστό, και δεν υπάρχει λόγος να επιβραδύνουν τα πράγματα. Αν βρήκαν τον σύντροφο της ζωής τους, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτή τη ζωή μαζί του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 Παρθένος
Οι Παρθένοι πρόκειται να γνωρίσουν τον άνθρωπο που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι… δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα, έχουν σχεδόν παραιτηθεί από την προσπάθεια να βρουν τον έρωτα γιατί δεν θέλουν να συμβιβαστούν και κανείς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα πρότυπά τους.  Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν βαρεθεί να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες ή να διαλύονται οι ελπίδες τους και να απογοητεύονται από κάποιον που αποδείχτηκε ανάξιος της εμπιστοσύνης και της στοργής τους. Σε κάθε χωρισμό, εκείνοι είναι που στενοχωριούνται περισσότερο, επειδή νιώθουν ότι χαλάρωσαν την άμυνά τους εξ αρχής και έπεσαν στην παγίδα. Κι όμως, το ακατόρθωτο θα συμβεί. Ένα άτομο που θα μπει ξαφνικά στη ζωή τους, θα ξεκλειδώσει την πόρτα της καρδιά τους και θα προσφέρει στους Παρθένους τη σταθερότητα και τη δέσμευση που ονειρεύονταν πάντα. Ανεξάρτητα από τα προβλήματα εμπιστοσύνης που έχουν, αυτό το άτομο αναμφίβολα θα μπορέσει να τους κατακτήσει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει μία αποστολή. Θα πληρώσει τους φόρους του και θα ορκιστεί ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα δηλώσει ως «άγαμος». Όταν εφαρμόσουν την περίφημη εργατικότητά τους στην ερωτική τους ζωή και χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές γνωριμιών σαν ένα ρομαντικό βιογραφικό, θα αρχίσουν επιτέλους να βλέπουν το ίδιο επίπεδο αποτελεσμάτων που βλέπουν και στην επαγγελματική τους ζωή. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επιλέγουν να διαθέτουν τον χρόνο και την ενέργειά τους. Αν ανεβάσουν τις σχέσεις τους στο επίπεδο των υπόλοιπων προσπαθειών τους, θα αρχίσουν να διαπιστώνουν ότι θα έρθουν αλλαγές που πριν πίστευαν ότι ήταν αδύνατες. Η ζωή που θέλουν είναι μέσα στην «εμβέλεια» τους. Απλά πρέπει να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν μια στοργική σχέση να αξίζει τόσο σοβαρό κυνηγητό όσο ένας αποταμιευτικός λογαριασμός υψηλής απόδοσης ή μία προαγωγή.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος πρόκειται να παρασυρθεί από κάποιον που τον εμπνέει σε ένα νέο συναισθηματικό επίπεδο. Θα εμφανιστεί στη ζωή του κάποιος που είναι σε θέση να προκαλέσει ενθουσιασμό και πεταλούδες στο στομάχι στον ισοπεδωμένο Καρκίνο. Οι Καρκίνοι ίσως ανησυχούν ότι αυτά είναι απλώς τα συνηθισμένα αποτελέσματα ενός παροδικού ενθουσιασμού, αλλά η σύνδεση σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιο βαθιά. Θα είναι μία σχέση που μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της καθημερινότητας, κάτι που τους εμπνέει να κάνουν μια δραστική αλλαγή στη ζωή τους και ένα άλμα πίστης.  Αντί να ρωτάει “γιατί τέτοια βιασύνη;”, ο Καρκίνος θα ρωτάει τον εαυτό του, “τι περιμένω; πάμε”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being