Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

RED Day 2024: Ημέρα εθελοντισμού και προσφοράς από την Keller Williams West

RED Day 2024: Ημέρα εθελοντισμού και προ...

Δείτε εικόνες από τη δράση

Μια ξεχωριστή REDday βίωσε η ομάδα συνεργατών του γραφείου της Keller Williams West την Πέμπτη 9 Μαϊου 2024. Πιστή στο ετήσιο ραντεβού στην κοινωνική προσφορά και την ανταπόδοση στις τοπικές κοινωνίες, βρέθηκε στο Αίγιο, στο σπίτι του «Χαμόγελο του Παιδιού», στο οποίο φιλοξενούνται και μεγαλώνουν παιδιά χωρίς οικογένεια.

Η REDday, κάθε 2η Πέμπτη του Μαΐου, αποτελεί την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και προσφοράς της KellerWilliams. Τα γραφεία της εταιρείας σε όλο τον κόσμο παραμένουν κλειστά και η μέρα αυτή αφιερώνεται αποκλειστικά στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε. 

Η φετινή δράση του γραφείου της Keller Williams στην Αχαΐα, αφιερώθηκε στα παιδιά, το σημαντικότερο κύτταρο της κοινωνίας μας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης αλλά το κυριότερο χαρά και όμορφες στιγμές, παίζοντας και ψυχαγωγώντας τα για λίγες ώρες. Η χαρά και οι αγκαλιές που εισπράξαμε από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν περιγράφονται.

«Το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο που εισπράττουμε μέσα από όλες αυτές τις δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς είναι το χαμόγελο, η εγκαρδιότητα, η χαρά, κι αυτό μας γεμίζει δύναμη», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του γραφείου κ. Θάνος Δούρος. «Γιατί νοιάζομαι σημαίνει δρω και στην καρδιά της κουλτούρας της εταιρείας βρίσκεται η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για εθελοντική προσφορά και ανιδιοτελή βοήθεια στην κοινότητα, όπου ζούμε και εργαζόμαστε».

Η ομάδα της KellerWilliamsWest θέλει να ευχαριστήσει θερμά το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την φιλοξενία και ακόμα περισσότερο τον φίλο και καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Καλπουζάνη, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μας και συμμετείχε στην δράση μας, παίζοντας μια παράσταση Καραγκιόζη, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφήσουν και να κατασκευάσουν φιγούρες από χαρτόνι.

Η Keller Williams West θεωρεί άλλωστε πολύ σημαντική τη συνεργασία φορέων και εταιρειών στο πλαίσιο τέτοιων δράσεων κοινωνικής προσφοράς. Γιατί όλοι μαζί μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά