Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπανώτας: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη

Παπανώτας: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε...

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θέλουν την βοήθειά μου; Δεν πειράζει» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τη διαγραφή του από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Πριν περάσουν δύο ώρες από τη στιγμή που η Σοφία Μπεκατώρου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη εκλήθη να σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες ευχήθηκε να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που πρέπει, ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον δημοσιογράφο από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν ένας από τους πρώτους στη δημοφιλία εκ των 35 προσώπων που προέκυψαν ως υποψήφιοι έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θέλουν τη βοήθειά μου, δεν πειράζει», είπε εκφράζοντας την πικρία του για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον αποπέμψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας. Πρόσθεσε ότι θεωρεί «προσβολή προς το πρόσωπό μου και προς όλους όσοι με ψήφισαν» την απόφαση αυτή. «Καλή συνέχεια του εύχομαι και του κυρίου Κασσελάκη», είπε ακόμα ο Δημήτρης Παπανώτας, προσθέτοντας: «Να του θυμίσω που ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα από το πρώτο βίντεο που ανέβασε». Τονίζοντας πως «ουσιαστικά απέπεμψαν τον Παπανώτα επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, μια συμπεριφορά που δεν είναι σωστή μεταξύ συνυποψηφίων». Κάλεσε επίσης την Σοφία Μπεκατώρου να βρεθούν μαζί σε μία τηλεοπτική συζήτηση, «να ανταλλάξουμε πολιτικές απόψεις για όλα τα ζητήματα», όπως είπε.

Μάλιστα, επίμενε ο Δημήτρης Παπανώτας πως οι δηλώσεις του υπέστησαν μοντάζ, κάνοντας λόγο για «κοπτοραπτική», τονίζοντας πάντως πως η ουσία είναι πως εάν οι γυναίκες που κακοποιούνται, δεν μιλήσουν, τότε δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα και άρα κάνουν το θέμα «πρόβλημά τους». Εμμένοντας ουσιαστικά στη θέση του πάντως, πρόσθεσε πως «υπάρχουν θεωρίες» πως οι γυναίκες που κακοποιούνται «κάποιες φορές δεν μπορούν να μιλήσουν, φοβούνται κλπ. Όμως η ουσία και πάλι παραμένει η ίδια πως δεν μπορούν να βοηθηθούν, αν δεν μιλήσουν».

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε μέσω Χ (Twitter) πως με λύπη του αναγκάζεται να εξαιρέσει από το ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα, «αν και σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ».

 

πηγή lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις